Written by AbangNara | December 10th, 2018

Pejam celik pejam celik, bulan Disember sudah tiba. Pantas sungguh masa berlalu. Hujung tahun adalah masa terbaik untuk kita bercuti merehatkan minda serta menghadiahkan diri sendiri dengan ‘reward’ setelah sepanjang tahun penat bekerja.

Kalau anda ‘blur’ tak tahu nak beli apa sebagai tanda ‘terima kasih’ buat diri sendiri, jangan cuak jangan risau. Abang Nara dah usharkan untuk anda dah. Jika anda seorang wanita, suka make up, nak tampil jelita dan teringin nak menggunakan produk kecantikan berjenama antarabangsa, HERMO Malaysia kini sedang mengadakan jualan runtuh bermula 1 Disember 2018 sehingga 1 Januari 2019 bersempena musim cuti 2018.
hermo malaysiaAntara promosi-promosi BEST yang tidak boleh dilepaskan di www.hermo.com.my ialah:-

1. X-OMO
hermo malaysia

X-OMO adalah promosi TERBAIK di HERMO Malaysia yang memberikan tawaran terbaik untuk 12 jenis produk yang “hot selling”. Setiap minggu produk-produk ini akan diperbaharui jadi kena pastikan anda buat peringatan di kalendar anda supaya tidak terlepas promosi ini. Antara produk-produk BEST minggu ini ialah:-

(i) Maybelline The Hypercurl Volume Express’ Easy Wash Mascara (RM13.16, harga asal RM26.32)

hermo malaysia

(ii) [Twin Pack] Cosrx Low PH Good Morning Gel Cleanser (RM49, harga asal RM86)

hermo malaysia

(iii) Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder (RM9.90, harga asal RM14.10)

hermo

2. Set alat solek eksklusif edisi percutian

Untuk yang tiada perancangan bercuti pada bulan ini, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan set alat solek ekslusif edisi terhad sempena musim daripada beberapa jenama terkemuka ini. Sekurang-kurangnya dapatlah feel pergi bercuti overseas walaupun sekadar duduk kat rumah je. Antara yang WAJIb didapatkan ialah:-

(i) [Holiday 2018] Innisfree Jeju Hand Cream Set

holiday hermo

(ii) Laneige Holiday Basic Duo Moisture Set

hermo

(iii) Etude House Dear My Lips Talk Velvet Mini Kit

etude

3. Hadiah PERCUMA & promosi ekstra daripada jenama terkemuka

Abang Nara dah buat kira-kira dan mendapati ada lebih daripada 44 jenama terkemuka yang turut sama mengadakan promosi di https://www.hermo.my/christmas/all-brands. Hampir kesemuanya ada bagi free gift, diskaun ekstra, voucher dan macam-macam lagilah. Antaranya seperti:-

(i) Missha (diskaun sehingga 41% dan percuma The First Treatment Essence 30ml dengan pembelian minimum RM80)

mishaa

(ii) Benton (hadiah percuma untuk sebarang pembelian & hadiah ekslusif untuk pembelian RM60 ke atas)

benton

(iii) Dove (diskaun sehingga 18%)

benton4. Double 12 Specials: Beli 1 PERCUMA 12 sampel (semuanya berharga RM12)

double 12

Kosongkan tarikh 12.12.2018 (Rabu) kerana pada hari ini akan diadakan promosi Double 12 Specials. Anda beli 1, dapat 12 sampel percuma. Selain itu, ada juga promosi semua berharga RM12 untuk produk-produk yang dijual ketika ini. Pergh!!! Memang runtuh kaw-kaw. Pastikan jangan lupa “bookmark” www.hermo.com.my untuk tak terlepas promosi gila hebat ini.

5. Belanja & Menang penerbangan ‘business class’ ke Seoul, Korea

hermo

Dah la dapat beli segala macam produk berjenama dengan harga RUNTUH, anda juga berpeluang untuk memenangi percutian ke Seoul, Korea yang bernilai RM10,600 sebagai hadiah utama. Hadiah tempat kedua dan ketiga pun boleh tahan hebatnya jugak. Semua ini boleh menjadi milik anda dengan hanya membuat pembelian minimum RM150 dan membuat pembayaran menerusi FPX. Lagi banyak belanja, lagi tinggi peluang untuk anda menang hadiah-hadiah best ini.

hermo

Last but not least, sekiranya anda belum menjadi ahli Hermo Malaysia, silalah berbuat demikian kerana anda akan mendapat 2 eye masks PERCUMA selepas pendaftaran. Hanya perlu masukkan email sahaja. Mudah sangat-sangat. Sila daftar di www.hermo.com.my hari ini jugak!!!

hermoPastikan impian anda sepanjang tahun 2018 tidak terkubur dan berjaya ditunaikan bersama tawaran hebat musim percutian Hermo Malaysia. Selamat bercuti dan selamat membeli-belah di www.hermo.com.my.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to Tunaikan Impian Anda Sempena Jualan Runtuh Musim Cuti HERMO 2018

  1. mak mawar bodoh says:

    joyah kat mana?? semalam dia berak dalam seluar!

    0

    0

Leave a Comment

Optional