Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Tukar Carpet Baru Beli Online Saja..” – Anzalna Nasir Nafi Sindir Sesiapa

anzalna

Sedia maklum, isu yang sedang ‘hangat’ diperbincangankan oleh warganet apabila seorang selebriti merentas negeri hanya untuk membeli permaidani di Nilai 3, namun bagi pelakon Anzalna Nasir, beliau mendapat reaksi lain daripada warganet.

Pelakon yang berusia 33 tahun itu baru-baru ini memuatnaik satu video pendek di Instagram dimana beliau menunjukkan karpet baru yang dibeli olehnya secara dalam talian sahaja.

Advertisement
anzalna

Anzalna Nasir bersama anaknya Mohamad Eidrees.

Namun, pelakon jelita tersebut mengatakan dia tidak mempunyai niat untuk menyindir mana-mana pihak mahupun meraih perhatian daripada warganet, dia cuma ingin berkongsikan kegembiraan bersama pengikutnya bagi meraikan sambutan Aidilfitri tidak lama lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Tak lama lagi dah nak raya! Saja bagi feel nak raya tu so kita tukar carpet baru beli online saja di @carpetroyale.

Tindakan yang dibuat oleh Anzalna itu mendapat pujian diruangan komen oleh warganet kepada beliau.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    May 10, 2021 at 3:07 pm

    lambat sgt komen ni keluar, topik ni dah sejuk, next

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...
To Top