“Tukar Bini Muda, Mesti Ada Anak” – Umum Henti Rawatan IVF, Isteri Izzue Islam Pula Dihina?

Hiburan

“Tukar Bini Muda, Mesti Ada Anak” – Umum Henti Rawatan IVF, Isteri Izzue Islam Pula Dihina?

Setelah hampir 9 tahun hidup bersama sebagai pasangan suami isteri, pelakon Izzue Islam dan isterinya, Awin Nurin tidak pernah berhenti usaha serta doa untuk dikurniakan cahaya mata.

Baru-baru ini, Izzue memaklumkan kepada pihak mStar bahawa dia dan isteri terpaksa berhenti dari membuat rawatan persenyawaan in-vitro (IVF) kerana jadual waktu kerja yang tidak mengizinkan.

Advertisement

Tambahan Izzue lagi, dia sememangnya mahu meneruskan rawatan itu tetapi jadual waktu kerjanya yang padat membuatkan dia terpaksa mengambil keputusan ini dan turut berkata, jika sempat, mereka akan cuba lagi pada hujung tahun.

Pihak mStar turut memuat naik video temubual bersama Izzue di laman Facebook dan rata-ratanya mendoakan agar perjalanan pasangan itu untuk dikurniakan cahaya mata dipermudahkan.

Bagaimanapun, apa yang mengejutkan apabila terdapat beberapa individu meninggalkan komen yang kurang enak untuk dibaca mengenai pasangan itu.

Mereka merasakan dengan umur isteri Izzue ketika ini punca pasangan itu tidak dikurniakan anak lagi dan turut mempunyai keberanian meminta pelakon terbabit mencari isteri lain.

Sekadar info, Izzue Islam dan Awin Nurin mendirikan rumah tangga sejak 2 Jun 2013.

4 bulan lalu

"Mental Kena Kuat Nak Jadi Anak Dia" - Johan Ditegur Netizen Terlalu Garang Ajar Anak Mengaji

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    August 12, 2022 at 11:45 am

    Allah xmenjanjikan kahwin tu akan dpt anak. klu xde ank pon xde salahnye. bygkan dpt berdua2an je sepanjang hidup. romantis hingga ke akhirnya pon satu nikmat jugakk. nikmat Allah yg manekah yg hendak kau dustakan. terpulang pd kite samada nk meraikan nikmat Allah beri tu atau nak mempersoalkan rezeki Allah.. kite yg tentukan emosi kite nak take it positively or negatively. mmg kecewa kalu xdpt anak tp kite boleh divertkan kekecewaan tu kpd benda lain yg kte ade. inshaaAllah. everyone is on their own struggle. just cherish every moment ok. good luck izzu & wife.

  2. Alin

    August 10, 2022 at 9:27 am

    Jahatnya manusia..

  3. Anonymous

    August 9, 2022 at 10:37 am

    isteri huduh sgt, camne lah izzue boleh lalu, aku tgk pun nak muntah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...