April 30th, 2010

remy peluk rozita

Mesti membara je hati para Dato’-Dato’ di luar sana tengok tangan Remy Ishak melekap baik punya kat punggung Rozita Che Wan. Siap buat muka macho tak bersalah lagi. Nak buat macam mana kan. Tukang amik gambar suruh buat pose macam tue. Itu yang Remy Ishak dengan separa rela terpaksa memegang punggung janda terhangat Malaysia tue. Fuh ~~~

Adakah anda juga berangan untuk bertuah seperti Remy Ishak? Kalau muka anda handsome, sila daftar menjadi pelakon dengan segera. Mana tahu dapat jadi femes, ada can la boleh buat photoshoot dengan Remy Ishak. Buat masa ini, sila telan air liur sahaja.

P.S: Masa shooting untuk Project Alpha 2 hari tue sempat singgah nak tengok orang utan kat Sarawak. Walaupun tak dapat nampak live, tapi memang banyak benda menarik yang dapat belajar. Tak percaya sila layan video episod ke 6 kat atas tue. Confirm korang pun tak tau yang orang utan leh makan buah durian. Kagum tak?


Comments are closed.

Loading...