Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Tu Perahu Ke?”, Fesyen Terkini Neelofa Jadi Bualan Netizen

Adui. Netizen Malaysia ini memang kelakar. Tergelak Abang Nara dibuatnya membaca komen-komen di Instagram Neelofa. Mana tidaknya, fesyen yang digayakan oleh Neelofa untuk sebuah majalah telah menjadi perbualan hangat. Namun kita tidak boleh menyalahkan netizen kerana gaya Neelofa itu memang lain dari yang lain. Unik dan kebabom sungguh.

neelofa

Advertisement

Salah satu komen yang paling mencuit hati ialah “tu perahu ke?”. Hampir terburai perut Abang Nara membaca komen tersebut. Namun ramai juga yang memuji fesyen Neelofa dan menganggap selebriti itu sebagai seorang legend. Pakai apa pun nampak awesome.
neelofa
neelofa
neelofa

Sebelum itu, satu gambar yang dimuatnaik oleh Neelofa turut menjadi perbualan hangat. Satu komen yang menarik ialah “Lofa pakai kadbod pun cantik”. Kesimpulannya, gaya Neelofa memang akan menjadi tumpuan dan topik perbincangan oleh para netizen. Iyerlah, masing-masing menjadikan Neelofa sebagai idola.

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

Apa pun dinasihatkan kepada wanita-wanita di luar sana yang ingin meniru gaya Neelofa ini supaya mengukur baju di badan sendiri terlebih dahulu. Jangan tiru bulat-bulat. Kadangkala sesetengah fesyen tidak sesuai dengan kita, walaupun selebriti yang menggayakannya memang nampak memukau. Apa pendapat anda tentang fesyen Neelofa ini?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. aaaa

    August 26, 2019 at 2:36 pm

    aku igt dia main letak sugar paper je..

  2. Anonymous

    August 26, 2019 at 2:30 pm

    macam topi napoleon pun ada

  3. Anonymous

    August 26, 2019 at 2:21 pm

    perubahan hormon, maka mahu menarik perhatian, kalu2 ada yg sgkut nk jdikan bini..

    • Anonymous

      August 27, 2019 at 11:37 am

      hans isaac kan ader… mamat singh kan jd backup selama ni… byk istana dh reject lopak nih… latest duk nyendeng kerabat pahang… nan hado yg sesuai dgn lopak tua nih… jdik binik ke 3 4 pun mau try jgk…

  4. Pemusnah fashion

    August 26, 2019 at 2:08 pm

    Fashion sangkut hanger dan kunci lah nie! Tu pun tak tahu kerrr

    • Anonymous

      August 26, 2019 at 2:20 pm

      Salah tu. Dia guna utk korek mata yg syirik sgt dgn fashion dia

  5. Jini

    August 26, 2019 at 1:57 pm

    Sama je jd hajah Kali ke2..mcm tu gak fesyen nya.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top