August 26th, 2019

Adui. Netizen Malaysia ini memang kelakar. Tergelak Abang Nara dibuatnya membaca komen-komen di Instagram Neelofa. Mana tidaknya, fesyen yang digayakan oleh Neelofa untuk sebuah majalah telah menjadi perbualan hangat. Namun kita tidak boleh menyalahkan netizen kerana gaya Neelofa itu memang lain dari yang lain. Unik dan kebabom sungguh.

neelofa

Salah satu komen yang paling mencuit hati ialah “tu perahu ke?”. Hampir terburai perut Abang Nara membaca komen tersebut. Namun ramai juga yang memuji fesyen Neelofa dan menganggap selebriti itu sebagai seorang legend. Pakai apa pun nampak awesome.
neelofa
neelofa
neelofa

Advertisement

Sebelum itu, satu gambar yang dimuatnaik oleh Neelofa turut menjadi perbualan hangat. Satu komen yang menarik ialah “Lofa pakai kadbod pun cantik”. Kesimpulannya, gaya Neelofa memang akan menjadi tumpuan dan topik perbincangan oleh para netizen. Iyerlah, masing-masing menjadikan Neelofa sebagai idola.

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

Apa pun dinasihatkan kepada wanita-wanita di luar sana yang ingin meniru gaya Neelofa ini supaya mengukur baju di badan sendiri terlebih dahulu. Jangan tiru bulat-bulat. Kadangkala sesetengah fesyen tidak sesuai dengan kita, walaupun selebriti yang menggayakannya memang nampak memukau. Apa pendapat anda tentang fesyen Neelofa ini?

Advertisement

21 responses to ““Tu Perahu Ke?”, Fesyen Terkini Neelofa Jadi Bualan Netizen”

  1. aaaa says:

    aku igt dia main letak sugar paper je..

  2. Anonymous says:

    macam topi napoleon pun ada

  3. Anonymous says:

    perubahan hormon, maka mahu menarik perhatian, kalu2 ada yg sgkut nk jdikan bini..

    • Anonymous says:

      hans isaac kan ader… mamat singh kan jd backup selama ni… byk istana dh reject lopak nih… latest duk nyendeng kerabat pahang… nan hado yg sesuai dgn lopak tua nih… jdik binik ke 3 4 pun mau try jgk…

  4. Pemusnah fashion says:

    Fashion sangkut hanger dan kunci lah nie! Tu pun tak tahu kerrr

  5. Jini says:

    Sama je jd hajah Kali ke2..mcm tu gak fesyen nya.

Loading...