Trailer Fast & Furious 6 Muncul Di Internet!!

Trending

Trailer Fast & Furious 6 Muncul Di Internet!!

Gua first tengok benda ni, rasa nak bersorak keliling rumah!!

Memang gua tak akan miss la cite ni nanti! gegar wayang la! ajak pulak member-member rumah gua. perhh semua kepala masuk air bhai!

Advertisement

The Rock mesti ada punya la sebab cite ni sambung yang fast 5 punya. gua jadi minat pulak The Rock ni, hari tu dah la menang heavyweight champion!

Tapi Kalau versi fast furious tak ada Brian ngan Dom memang tak sah la kan, haii tak sabar pulak gua nak tunggu.

Fast & Furious 6

baca artikel ini untuk lihat video trailer Fast & Furious 6

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Audrey Hepburn

    February 6, 2013 at 6:26 pm

    Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…ohsemmm…ohsemmmm…ohsemmmmmm!!!

  2. Real

    February 6, 2013 at 9:35 am

    Perh….kali ni punya cerita mmg dasyat… x sbr nak tengok!!! Terbaek!!!!

Loading...