Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tragedi Tsunami Sunda : Isteri Ifan Seventeen Meninggal Dunia

Isteri vokalis kumpulan muzik  Seventeen, Riefian Fajarsyah atau Ifan yang sebelum ini dilaporkan hilang dalam bencana tsunami Selat Sunda disahkan meninggal dunia.

Advertisement

Berita kematian Dylan Sahara diumumkan oleh Ifan sendiri menerusi satu muat naik di akaun Instagramnya. Ifan bersyukur akhirnya mayat isterinya itu berjaya dijumpai dan mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang tidak berhenti memberikan kata-kata semangat kepadanya.

Ifan turut memuat naik video di Insta Stories yang menunjukkan beliau bersama jenazah isterinya itu dalam perjalanan ke Jakarta.

Pada masa yang sama Ifan juga mengesahkan pemain dram Seventeen iaitu Andi turut terkorban menjadikan kesemua anggota kumpulan itu meninggal dunia. Mereka termasuk Bani (pemain bes), Herman (gitaris) termasuk kru, Ujang dan pengurus kumpulan itu, Oki Wijaya.

Vokalis itu bagaimanapun terselamat selepas berpaut kepada sebuah kotak selepas mereka dirempuh ombak ketika membuat pertunjukan di Tanjung Kesung Beach Resort kelmarin.

Kredit Video : YouTube Tribunnews.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 Comments

  1. I am in f?ct grateful to the owner oof this web ?ite who has shared this fantastic piece of writing ?t at this time. https://www.dakamarket.com/2018/12/27/jasa-marketing-online-murah/

  2. Muhammad

    December 26, 2018 at 3:24 pm

    Innalillahi wainna ilaihi rojiun…

  3. Astrid

    December 26, 2018 at 11:27 am

    Mungkin ada hikmah disebaliknya bila hnaya ifan saja yg hidup. Diberi peluang kedua utk memperbaiki hidup sebelum ini. Terutamanya apabila anak perempuan dgn bekas bini telah terabai selama ini. Semoga ifan mendapat ikhtibar dan menjalankan tanggungjawab thdp anaknya. Allah sebaik2 perancang.

  4. miss nurul

    December 26, 2018 at 9:48 am

    https://www.youtube.com/watch?v=O44LZDRfRjA

    jangan menidakkan hukum Allah dan kaitkan dgn science dan sebagainya. Jika Allah kata jadi, maka jadilah dan bukan kerana lingkaran api pasific dan sebagainya

  5. Anonymous

    December 25, 2018 at 11:17 pm

    Ckp2 bini dia cantik plk tapi dia org ni agamanya apa, org sana agama mcm yo yo,kejap Islam Kang kejap Kristian…Salah doanya nnti..hey la..

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 8:57 am

      sbb tulah dibuat 812.

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 10:58 am

      Katanya Muslim ada foto gi Umrah kat blog sebelah..

    • Anonymous

      December 26, 2018 at 12:10 pm

      betul… yg ramai pakai tudung pun Allah tak bukak rezeki kt mekah… isteri dia tak pakai tudung tapi di murah kan rezeki dpt buat umrah… cuma syg meninggal masa tgk konsert sedang rancak high note musik pulak tu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama