Top 10 Pelumba MotoGP 2013

Trending

Top 10 Pelumba MotoGP 2013

Berikut merupakan senarai/profile 10 pelumba MotoGP yang terbaik sepanjang musim 2013 ini. diharap skill dan kemampuan jentera mereka boleh memeriahkan lagi MotoGP pada tahun ini. Gua harap Rossi dapat mempamerkan skill beliau yang terbaik, musim lepas katanya tak serasi dengan Ducati. Kalau yang minat superbike tu tahu la perbezaan antara motosikal ni.

top 10 pelumba motogp 1

top 10 pelumba motogp 2

Advertisement

top 10 pelumba motogp 3

Gua tak leh belah dengan Marc Marquez ni, dulu zaman kecik-kecik duk mandi bogel sekali dengan gua je. Sekarang race kat MotoGP lu bhai. Gua tak boleh terima lah, dulu sama bangang dengan gua je mamat ni. Sekarang gua part 4, lu sekarang ride RCV.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...