Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tonton Filem Antarabangsa Terbaik Di Kaca TV Anda Bersama Astro Best

Fuh. Semakin lama semakin hebat servis yang diberikan oleh Astro. Kalau sebelum ini Astro muncul dengan Astro First di mana filem-filem tempatan boleh ditonton menerusi saluran 480 selepas 2 minggu tayangan, kini Astro muncul dengan Astro Best untuk peminat-peminat filem antarabangsa.
astro best

Bayangkan anda boleh menonton filem The Avengers, The Hunger Games dan banyak lagi selepas 3 bulan waktu tayangan filem-filem ini di pawagam. Hanya dengan RM10, seisi keluarga anda boleh menikmati filem-filem ini dalam kualiti HD menerusi saluran 481. Terbaik kan Astro Best nie?

Advertisement

astro best

Cara melanggannya adalah sama dengan Astro First di mana anda hanya perlu ke saluran 481, memilih filem apa yang mahu ditonton dan menghantar SMS untuk membeli filem tersebut. Selepas itu anda boleh menonton filem yang dibeli seberapa banyak kali yang anda mahu dalam tempoh 48 jam. Abang Nara sekarang tengah sibuk melayan filem The Avengers. Mana tahu untuk next filem Avengers Abang Nara dapat jadi salah seorang superhero. Hehehe.

astro best

Untuk maklumat lanjut tentang Astro Best, sila layari www.astro.com.my/vod.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. ct

    September 3, 2012 at 9:59 am

    ala astro kejab jer citer br pastu ulang2 gak citer.. iklan byk gak.. emmm

  2. chanel wallet price

    September 1, 2012 at 7:09 pm

    Real nice ! Many thanks ! very nice article and idea|Thank you for sharing your article I would always follow|Thank you all for your information and comments Regards ??.|a very successful site. Also very revealing article. Thanks to the contributors.|I greatly appreciate all the info I’ve read here. I will spread the word about your blog to other people. Cheers.|nice, thank you so much ;)|really this is a nice web thank you thanks admin good post super messege|Ooohh, great information you write it very clean. I’m very lucky to get this details from you. ;-)}

    • mender?...........

      September 2, 2012 at 2:09 am

      napper mung bleber ow mat saleh weh???????

  3. lewisdotmy

    September 1, 2012 at 1:58 pm

    murah RM10 jer

  4. razer

    August 31, 2012 at 2:29 pm

    ak dok dwnload movie dr tenet lg bagus…xyah bazir duit nk langgan….pastu cucuk pendrive kat tv…. leh tgk ramai2……muahahhaa….

  5. BabySandra

    August 31, 2012 at 2:27 pm

    drama2 kt One HD je x abis sy tgok dari pagi smpai mlm. jam 9.15 pg drama Bride Of The Sun. Pastu tgok Bravo My Life. Ptg2 tido lepas lunch. Kul 8.55 mlm tgok Glass Castle..pastu kul 9 mlm dah msk tido. Mana ada masa nk tgok Astro Best ni..? Hujung mgu drama Korea lain plk lg best2 mcm You don’t Know Women. So blh dikatakan rumah sy buka channel One HD je..say no to other channel.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top