Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Tomok Suatu Ketika Dulu, Muka Innocent Tak Hingat

tomok baru

Tiba-tiba teringat nak post video New Boyz waktu Tomok muka babyface dan innocent tak ingat. Bukan apa Ahad lepas masa gi karaoke, member kitorang habis feeling nyanyi lagu nie. Member-member yang lain bantai gelak kat belakang sebab tak percaya inilah wajah Tomok suatu ketika dulu. Cuba bayangkan gambar di atas dengan video kat bawah nie. Memang makin hensem skang si Tomok ni kan?

Advertisement

P.S: Kami tidak bertanggungjawap sekiranya perut anda terburai akibat kegelakan yang melampau.

P.P.S: Jangan lupa tengok Project Alpha. Sekarang nie dah turn NicoleKiss dah.

nuffnang awards

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top