Tomok Namakan Anaknya Arrianshah Akid, Semakin Hari Semakin Comel

Hiburan

Tomok Namakan Anaknya Arrianshah Akid, Semakin Hari Semakin Comel

Pasti ramai yang tertanya-tanya apakah nama anak sulung Tomok yang dilahirkan baru-baru ini. Akhirnya Tomok atau nama sebenarnya, Shah Indrawan mengumumkan Arrianshah Akid sebagai nama untuk anaknya yang dilahirkan di Prince Court dengan berat 3.33kg itu.

nama anak tomok

Advertisement

Tomok turut tidak lokek berkongsi gambar-gambar terbaru anaknya menerusi Twitter @Tomok_NB_OIAM. Banyak juga gambar-gambar Arrianshah Akid yang diupload oleh Tomok. Kesemuanya comel-comel belaka. Semoga Arrianshah Akid akan terus sihat dan dijauhi penyakit-penyakit seperti demam kuning dan sebagainya.

Lagi 5 keping gambar Arrianshah Akid dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok
nama anak tomok

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

43 Comments

  1. Anonymous

    June 1, 2012 at 10:33 am

    suke cium bau baby baru lahir….harumannya tidak akan ade ditemui dimane2haruman dari syurga…

  2. adeakukisah

    June 1, 2012 at 10:31 am

    Comelnye pipi bolaaaaat sgt. Heehehe. By the way, rasenye tu bukan wife tomok, tu kakak tomok si ISMA kan?

  3. Daku

    June 1, 2012 at 10:22 am

    Mcmni la baru artis yg sempoi. Xyah nak sorok2 gambar anakkan. Alah. Gamba je pun utk peminat tngk2 kan. Tahniah. Bab nama tu, mesti parent si comel dah kaji dlu sblm bagi nama. Sapa nak bagi nama anak dngn gelaran yg x sedap. Next time letak nama dngn maksudnya la kot utk peminat2 kaji. Btw, naper nak sibuk2 ek dngn makna nama anak orang? Haish… Dear baby comel, moga kamu diberkati n dirahmati dunia n akhirat.

  4. zuragone

    June 1, 2012 at 10:17 am

    tahniah tomok… tomok upload pic bnyk2 coz die sgt excited dpt baby sulung mungkin… comey ssgt :))))))

  5. wakaka

    June 1, 2012 at 9:34 am

    Didikan dan pengethuann agama perlu ada pada diri kita dan anak2 terutama dalam menghadapi zaman yg penuh cabaran masa kini…. Tapi …. Nama yang baik memang dituntut oleh islam untuk dinamakan pd anak2 yg baru lahir. Apa pun tahniah buat Tomok dan isteri…

Loading...