Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tolonglah, Drama TV Berapa Ni?- Hangat Kes Cerai Kakak, Neelofa Perli Siapa?

neelofa

Ketika ini kecoh dengan isu kes perceraian pelakon Sharnaaz Ahmad dan kakak Neelofa iaitu Noor Nabila Mohd Noor.

neelofa

Advertisement

Sharnaaz enggan menceraikan isterinya meskipun Nabila telah mengemukakan beberapa alasan dia ingin berpisah. Antaranya, nafkah RM500 sebulan yang diberikan oleh aktor itu tidak cukup, tinggal berasingan sejak Februari 2018 selain tiada nafkah batin lebih setahun dan mereka juga sudah tidak ada persefahaman lagi. Segala usaha untuk berdamai tidak berjaya.

noor nabila sharnaaz ahmad ceraineelofa perli siapa

Neelofa bagaimanapun ada memuat naik beberapa status berbaur sindiran yang menimbulkan persoalan kepada siapa agaknya kata-kata itu ditujukan? Agak pedas juga kata-kata Neelofa, menyifatkan seseorang kuat berdrama.

neelofa sindir

Menurutnya dia jarang meluahkan apa yang terpendam di dalam hati namun kali ini isu yang berlaku sudah agak keterlaluan.

neelofaneelofa kes cerai kakneelofa perli Neelofa perli siapa agaknya? Adakah berkaitan dengan isu panas melibatkan kakaknya yang sedang hangat diperkatakan ketika ini?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

83 Comments

  1. aku

    September 12, 2019 at 9:53 am

    aduhaiii yg pakat kondem lofa ni…biarla dia nk defend kakak dia,,,patutla ramai pompuan melayu yg sengsara dalaman..depress..sbb walau sakit hati, sanggup tanggung…takut nak move on..terlalu lama bagi peluang kat suami..tunggu 5, 10, 15 & 20 taon baru nk failkn penceraian..pastu menyesal..padehal benda2 ni blh dibendung awal lg..yes bg peluang mmg bg..tp sampai bila…lelaki mmg sllu amik peluang pd isteri2 yg bekerja..& sesetengah tu mmg carik pomppuan yg bekerja utk kesenangan sendiri..fikir isteri ada duit xyah susah2 nk bg nafkah or byk benda wife blh tolong…sllunya diorg ni culas bg nafkah..walau tau ni kewajipan & tanggungjwb suami..nafkah bukan setakat rm500 tu je..pakaian..kediaman makan minum semua tu nafkah..

  2. Lopak & co .

    September 12, 2019 at 9:08 am

    Lepas kes ni mesti semua Kardashian Kelantan tak laku …mereputla sampai ketua

  3. hai semua

    September 12, 2019 at 8:57 am

    perangai mcm ni, mau smpai ke mampos la tak laku. Hahahaha

  4. x suka ko

    September 12, 2019 at 8:48 am

    duk diam sudah lah, rumahtangga org jgn campur! sendiri pakai turban kaki luas x berstoking ada hati nak condemm org

  5. Lolaloqlaq

    September 12, 2019 at 2:00 am

    Kesian aku tgk nabila ni. Aku rasa die ni xdela nk bpisah sgt dengan SA, aku rase keadaan tp entahlah. Kalau nak kata xckup nafkah zahir hat 500 tu..well dr bfore kawin lg kan xkn xtau, nabila punye financial mmg strong than SA but why decide kwin jugak. Kalau sebab xckup nafkah batin, selalunye lelaki yg akan buat alasan tp ni belah pmpuan yg nak cerai and pick that reason. Sedangkan die tau suami die kluar dri rumah tu n duduk rumah lain kenape die xnak ikut. SA kluar rumah bukan merempat. He’s own his own house..sdgkan rumah nabila tu dgn neelofa and kdg LMK pun ade. why xfollow SA balik umah sendiri and stay together. SA bukan duduk dgn parents or siblings die..

    I xrasela sbb duit ke ape..nabila ni bijak and i rase reason yg die state tu mcm bukan ape yg die nak pun..mcm there’s no other reason pun tp die tpkse…kotla.. klu nak ikut, first hubs die hensem kot and lagi kaya dr SA, bukan biasa2 punye org hokeiii. Pmpuan bile die dh stabil in term of career fincial nothing they want just love tp aku rase mcm kesian nabila ni mesti ade faktor lain…sharnaaz bn xsyg die tp tula fikir logik knpe die kluar dr rumah agam nabila?

    #donebawangmerahbombay.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama