Tolong Jangan Nyanyi Live Lagi, Telinga Bingit Bila Dengar- Netizen Kritik Persembahan Janna Nick Di DFKL2018

Hiburan

Tolong Jangan Nyanyi Live Lagi, Telinga Bingit Bila Dengar- Netizen Kritik Persembahan Janna Nick Di DFKL2018

Selebriti popular Janna Nick bukan sahaja terkenal dengan lakonannya yang mantap tetapi turut terlibat dalam bidang nyanyian dan sudah menghasilkan beberapa single. Tidak dinafikan, lagu beliau mendapat sambutan yang agak hangat daripada peminat.

Advertisement

Namun, nyanyian Janna secara langsung di anugerah DFKL 2018 semalam mendapat kritikan daripada netizen.  Ramai bersetuju suara Janna agak sumbang dan lebih baik beliau berhenti menyanyi. Dalam erti kata lain, beliau sememangnya tiada bakat untuk bergelar penyanyi.



Kami rasa beliau ada sedikit gugup ketika membuat persembahan mungkin ia turut menjejaskan kualiti suaranya. Apa pula pendapat anda tentang nyanyian Janna? Teruk sangat ke?

Kredit Video : YouTube TV3MALAYSIA OFFICIAL

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

62 Comments

  1. Anonymous

    May 15, 2018 at 10:06 am

    i watched the dfkl,ya its absolutely true suara janna nik memang ta sedap buat live-compare to dana danielle,she much better though.I prefer diana buat album single cun suara sedap….jana nick alamak mcm suara budak kecik sory jana u ned to b practise alot when u r doing live,suara memang lau nda bertanding mentor otai memang da ta kena pilih sedap lagi suara azi,alina and elvira.pls make some more effort on ur singing field.sedap lagi fazura nyanyi live.

  2. KingKoKoNek

    May 15, 2018 at 9:44 am

    eyh eyh.

    kat mana nak tengok handbag handbag hermes birkin dilelong?
    kot laa boleh nak beli satu.
    nak buat pakai raya oiiii

    ingat kakmah jaa nak melaram?? kingcoconek pon nak satuuuuu

  3. Mia

    May 15, 2018 at 7:26 am

    Ye la.. janna nick menyanyi sumbang.. i dgr kejap je.. dah x sanggup nak continue dgr.. just stick to acting je lah.. janna pandai berlakon..

  4. Anonymous

    May 14, 2018 at 9:52 pm

    Bosan 2 ekor tu mengacara melodi.. merapu ntah apa2..

  5. El

    May 14, 2018 at 7:07 pm

    Tak selera aku tengok melodi sejak die ni dengan si ajak tu mengacara

    • Din

      May 14, 2018 at 7:59 pm

      Btl lps tu tak ada identity sendiri sbb terikut style host yg lama. Nyampah sgt la tgk

    • Sis

      May 15, 2018 at 1:55 am

      Menyampah x pyh tgk bro

    • Anonymous

      May 15, 2018 at 2:30 am

      oiii org xsuke tgk terhegeh tunjuk muka kt tv.. rating dr kitaorg doh..
      Janna ape values.. giler bingit

Loading...