Tolong Jangan Nyanyi Live Lagi, Telinga Bingit Bila Dengar- Netizen Kritik Persembahan Janna Nick Di DFKL2018

Hiburan

Tolong Jangan Nyanyi Live Lagi, Telinga Bingit Bila Dengar- Netizen Kritik Persembahan Janna Nick Di DFKL2018

Selebriti popular Janna Nick bukan sahaja terkenal dengan lakonannya yang mantap tetapi turut terlibat dalam bidang nyanyian dan sudah menghasilkan beberapa single. Tidak dinafikan, lagu beliau mendapat sambutan yang agak hangat daripada peminat.

Advertisement

Namun, nyanyian Janna secara langsung di anugerah DFKL 2018 semalam mendapat kritikan daripada netizen.  Ramai bersetuju suara Janna agak sumbang dan lebih baik beliau berhenti menyanyi. Dalam erti kata lain, beliau sememangnya tiada bakat untuk bergelar penyanyi.



Kami rasa beliau ada sedikit gugup ketika membuat persembahan mungkin ia turut menjejaskan kualiti suaranya. Apa pula pendapat anda tentang nyanyian Janna? Teruk sangat ke?

Kredit Video : YouTube TV3MALAYSIA OFFICIAL

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

62 Comments

  1. Anonymous

    May 14, 2018 at 6:30 pm

    aku tak tau camne asek lagu dia ni asek kt berputar kt radio.. dah lah sumbang… org2 radio ni geng2 kelantan ker camne…. ini lagi teruk sumbang dari fazura… dah laa bercakap jer bingit… bila lah nk abis kontrak kt melodi lama2 malas aku nk abiskan 1.5jam…
    jgn ckp aku jgn tgk melodi plak… patut nyer janna sila keluar melodi.. ramai dah meluat dah

  2. Anonymous

    May 14, 2018 at 6:17 pm

    Korang nih..cube hargai bakat nyanyi janna. Mcm sheila rusly dgn laki die tu..hahaha

    • Pigira

      May 15, 2018 at 7:38 am

      Hahahaha…kan. beria nau aku nengok shiela ngn rusli dia appreciate janna nyanyi. Tp semata sebab nak amik hati bakal menantu la tu. Kalo org lain konfirm depa x tekinja mcm tu kahkah

    • sirap bandung

      May 15, 2018 at 8:38 am

      janna kan dengan sakinah moonah. pompan lesbian

  3. Anonymous

    May 14, 2018 at 6:12 pm

    Najib la punya pasal ni..

  4. Anonymous

    May 14, 2018 at 6:07 pm

    Diam lah Janna

  5. Anonymous

    May 14, 2018 at 6:04 pm

    Bye Janna…bye Umno!!!

Loading...