Written by Bella | September 27th, 2018

Dikurniakan rezeki untuk hamil sekali lagi selepas keguguran sekitar bulan Julai lalu, isteri kepada pelakon Shaheizy Sam iaitu Syatilla Melvin teringin untuk menimang cahaya mata perempuan pula.

Menerusi akaun Instagramnya, Syatilla meminta peminat untuk mendoakan agar impian beliau itu termakbul satu hari nanti.

Hasratnya itu mendapat reaksi positif daripada orang ramai yang turut mendoakan kebahagiaan mereka sekeluarga.

Syatilla dan Sam sah bergelar suami isteri pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Syeriv Samheizy yang kini berusia setahun.

34 responses to Tolong Doa Adik Syeriv Perempuan, Comel Dan Mata Hijau – Syatilla Melvin

  1. Wekkkkkkk says:

    Tolong doakn baby girl tu ok lgi…klau mata hijau…ada ke ktrunan mata hijau d sbelah kamu.
    Hai manusia…tak cukup bersyukur lgikh.
    Anak wekk kturunn paki ni pun..mata bapak brown mcm amir khan tu…x jugk dpt hijau..ada juga kurga dia mta biru..dark brown..
    Aleh2 dpt ikut mata melayu. Nasib baik hidung..ada sikit.

    Ada aku kisah..kutuklh.

    33

    1
    • Anonymous says:

      Saya doakan ank awak lahir dlm keadaan sihat, sempurna fizikal Dan mental??

      16

      0
    • Man kajang says:

      Knowing syatila ni rasanya dia tak la serius pun type caption mcm tu. Dia kan jenis ckp slamber je. Wlaupon aku stuju tang mana la nak dpt mata hijau kalau dah keturunan 2-2 belah melayu. Lain la kalau ramona zamzam ke ye la juga maybe anak bleh dpt mata ijau sbb kawin palestin, laki dia pun mata coklat muda..

      11

      0
  2. Sekian TK. says:

    Mcmmana PU tak tegur !!!!!!!!!
    Tengok la perangai sekor sekor ….retis retis

    33

    1
  3. Anonymous says:

    Amin kalau bapanya orang lainlah… tapi bapanya mesti mata hijau lah… boleh buat pembedahan mata masukkan lens hijau… di India ada buat..

    8

    0
  4. Anonymous says:

    Mata hijau kejadah kalo mak bapak dua2 muka cam gampang. Perasan sgt pi meninggal sana

    32

    1
  5. Anonymous says:

    Klau dh mata hijo..itu green sindrom…maknenya baby oku..sbb mak paknya..mata hitm.
    Tak pe..oku pun byk kelebihn zmn la ni.

    5

    0
  6. PP says:

    Tak mustahil ank keluar mata hijau andaikata itu kurniaan Allah..kun fa ya kun..sebagai manusia kita mampu berdoa Allah yg menyempurnaknnya..tiada mustahil Allah maha kuasa.

    4

    3
    • Anonymous says:

      Terpaksa periksa DNA …. Hha ha ha sebab hitam domin… merah boleh la senab bayi lemas dlm.rahim atau terlilit tali pusat lehernya

      1

      0
  7. Anonymous says:

    eiii geli lah jenis tgh bunting meroyan nk anak mata hijau… mata hijau mcm mata babiiiii mau kaa

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Kalau mata anak dia jadi hijau tak mustahil tapi kena check DNA lah sebab mungkin dia tenet dgn org lain…omputeh ke, pak arab ke. Maknanya kalau gitu… tu nanti bukan anak dia dgn budak kemetot ni lah…

    9

    1
    • Laili khalidah says:

      Haaih ape kau anon 7.51am merepek pagi2 ni..buruk sangka kt org lak..elok2 gurau ckp dia dh bole gaduh suami isteri..be positive ok.

      2

      4
  9. Anonymous says:

    mohon pada Allah non….

    1

    0
  10. Anonymous says:

    Ini pun nak masuk sini ka Beautifulnara, please update cerita/ news yang bermanfaat boleh? kami x mau la news setakat yg boleh kami dpt dlm IG…ini x penting pun…

    3

    0
  11. Anonymous says:

    Panggil retis marah.. Tpi ni lah prangai retis.. Bodoh sombong.. Mkn belacan ada hati nk anak mata hijau… Dasar RETIS

    3

    0
  12. unknown says:

    lawak la hampa nih.. wehh c syatilla kn selalu masuk ayaq.. status dia pon status masok ayaq laa.. jgn serius sgt.. jaga2 mulut tu jgn sampai menghina

    0

    0
  13. HulkHogan says:

    Hahha…mcm2 daaaa….kalo bapaknya Incredible Hulk..dptlah mata hijau, bkn setakat mata, bdn pun sama hijau tau…hahha..

    3

    0
  14. Anonymous says:

    aduhaiiii.. yg korang ni serius knp? aku bc caption tilla pun dah tau dia acah acah je.. mcm aku jugak prggy anak kedua duk suh org doa dapat baby girl, mata bulat, comel mcm anak cekta.. padahal dh mmg tau takde nya la nk dpt mcm anak cekta aisyah tu.. tgk keturunan jela.. celah mana nk dpt mata hijau.. serius sgt korg ni..

    3

    0
  15. Beautifulmind says:

    Shame.. cetek sungguh fikiran org2 kt ni N mst fkr negative.. Ye, scara logik mmg mustahil dpt mata hijau tu bab 2 2 melayu tulin.. tp kuasa Tuhan tu besar, xde yg mustahil..
    Aku ckp ni bab aku dh pena tgk.. mak bapa typical org mlyu tulin, tp sume anak2 deorg sebijik mcm anak mat salleh.. rambut perang, hidung mancung, mata ada biru, ada hijau, ada coklat cair.. x sm langsung ngan parents deorg..
    Korang nk ckp mst ada hubngan sulit? Tu mustahil bab kebanyakkn deorg aku knl rapat.. deorg ni x pena klr dr kwsan, terlalu daif, takut dunia luar, laki bini 24 jam mst sntiasa bersama bab bt keja kampung je.. bayangkan pasangan mcm dlm filem dulu2.. si isteri ngan kunyah sirih hnpr 24 jam.. si suami kurus kedingnya.. tp anak2.. mcm yg aku ckp td.. sebijik anak mat salleh.. tmpt ni xde pun org2 mat salleh dtg..
    N rmai klrga yg lahirkn anak mcm tu..
    So, kuasa Tuhan..
    Doakan je la yg terbaik.. x pyah kutuk2.. x pyh ckp org bodoh, x pyh hina.. juz luaskan pandangan, jgn sempitkn.. bab slalunya kebodohan sndr yg terserlah..

    1

    1
  16. Anonymous says:

    Dia buat lawak je kot.. tu pun korang nak take serious..
    mata hijau.. who know’s… tetiba Allah nak bagi… maka jadilah ia..

    3

    0
  17. Anonymous says:

    kelakar laa syatilla ni…aku gelak je baca status dia tu…korang nk marah2 pehal???

    1

    1
  18. Anonymous says:

    Memang betul apa dia ckp pun….
    Jgnlah buruk sangka……

    0

    0
  19. Hot stuff says:

    Jubor hitam belacan

    0

    1

Leave a Comment

Optional