Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tiz Zaqyah Tayang Kekasih, Peminat Doakan Cepat- Cepat Naik Pelamin

Lama tidak mendengar sebarang gosip cinta mengenai pelakon Tiz Zaqyah, pelakon jelita itu baru-baru ini mencuri tumpuan ramai apabila memuat naik foto bersama kekasih hatinya.  Dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya, jelas sekali Tiz sedang sangat bahagia.

Advertisement

Ramai yang mengucapkan tahniah kepada beliau dan mengakui pasangan ini sama cantik sama padan.

Mereka turut mendoakan yang terbaik terhadap hubungan itu dan semoga cepat-cepat naik pelamin.

Semoga sinar kebahagiaan terus berkekalan dan mempunyai jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Kalau dah sesuai, jangan tunggu lama-lama.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Makcikbawang

    December 18, 2018 at 8:02 pm

    bedut ni exbf dayanaroza also. Dia mmg nk yg hott je. Extunang dia mmg serius lawa!

    • Anonymous

      December 19, 2018 at 10:55 am

      Jgn risau y cantik selalu dpt y lg hensem dan kaya…y muke ni sesuai laa tuk perempuan y selevel dia jgk…hahahah

  2. Rasdam Mewangi

    December 18, 2018 at 7:46 pm

    BUAT SEMUA SELEBRITI TERMASUK TIZ ZAQYAH, KAHWIN ATAU TUNANG MESTI BAGITAHU KEPADA UMUM

  3. Lalalal

    December 18, 2018 at 2:38 pm

    Omaigod bedut ni ex i kot.. last yr tak silap dia dah bertunang. N tunang dia cantikkk gila! Tp tu lahh sapa nak playboy kannn..

    • Anonymous

      December 19, 2018 at 10:52 am

      Kebanyakan laki x hensem mmg playboy…ini fakta…tp aku x tau nape perempuan kate laki hensem tu playboy padahal y rmai playboy tu laki x hensem tp ajet2 hensem…plus y x hensem ni slalu poket tebal..so berderet laa perempuan nak…hahahha…mostly ade je laki hensem+kaya setia…tp ok laa..y x hensem,playboy mmg sesuai dgn perempuan kaki kikis…hahahaha..

  4. paridah

    December 18, 2018 at 2:29 pm

    sendu…next

  5. Anonymous

    December 18, 2018 at 1:36 pm

    Bukan kategori hensem tapi tak la menjelekkan sampai ada modal nak kutuk. Ok la, matching jer dua org ni. This guy nampak mcm suka relax, lepak tempat-tempat yang ada live music.

    • Anonymous

      December 21, 2018 at 12:01 am

      Neelofa camana?

Loading...
To Top