December 18th, 2018

Lama tidak mendengar sebarang gosip cinta mengenai pelakon Tiz Zaqyah, pelakon jelita itu baru-baru ini mencuri tumpuan ramai apabila memuat naik foto bersama kekasih hatinya.  Dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya, jelas sekali Tiz sedang sangat bahagia.

Ramai yang mengucapkan tahniah kepada beliau dan mengakui pasangan ini sama cantik sama padan.

Mereka turut mendoakan yang terbaik terhadap hubungan itu dan semoga cepat-cepat naik pelamin.

Semoga sinar kebahagiaan terus berkekalan dan mempunyai jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Kalau dah sesuai, jangan tunggu lama-lama.


19 responses to “Tiz Zaqyah Tayang Kekasih, Peminat Doakan Cepat- Cepat Naik Pelamin”

  1. Makcikbawang says:

    bedut ni exbf dayanaroza also. Dia mmg nk yg hott je. Extunang dia mmg serius lawa!

    • Anonymous says:

      Jgn risau y cantik selalu dpt y lg hensem dan kaya…y muke ni sesuai laa tuk perempuan y selevel dia jgk…hahahah

  2. BUAT SEMUA SELEBRITI TERMASUK TIZ ZAQYAH, KAHWIN ATAU TUNANG MESTI BAGITAHU KEPADA UMUM

  3. Lalalal says:

    Omaigod bedut ni ex i kot.. last yr tak silap dia dah bertunang. N tunang dia cantikkk gila! Tp tu lahh sapa nak playboy kannn..

    • Anonymous says:

      Kebanyakan laki x hensem mmg playboy…ini fakta…tp aku x tau nape perempuan kate laki hensem tu playboy padahal y rmai playboy tu laki x hensem tp ajet2 hensem…plus y x hensem ni slalu poket tebal..so berderet laa perempuan nak…hahahha…mostly ade je laki hensem+kaya setia…tp ok laa..y x hensem,playboy mmg sesuai dgn perempuan kaki kikis…hahahaha..

  4. paridah says:

    sendu…next

  5. Anonymous says:

    Bukan kategori hensem tapi tak la menjelekkan sampai ada modal nak kutuk. Ok la, matching jer dua org ni. This guy nampak mcm suka relax, lepak tempat-tempat yang ada live music.

Loading...