Written by Bella | December 18th, 2018

Lama tidak mendengar sebarang gosip cinta mengenai pelakon Tiz Zaqyah, pelakon jelita itu baru-baru ini mencuri tumpuan ramai apabila memuat naik foto bersama kekasih hatinya.  Dengan senyuman manis yang terukir di wajahnya, jelas sekali Tiz sedang sangat bahagia.

Ramai yang mengucapkan tahniah kepada beliau dan mengakui pasangan ini sama cantik sama padan.

Mereka turut mendoakan yang terbaik terhadap hubungan itu dan semoga cepat-cepat naik pelamin.

Semoga sinar kebahagiaan terus berkekalan dan mempunyai jodoh sehingga ke jenjang pelamin. Kalau dah sesuai, jangan tunggu lama-lama.

19 responses to Tiz Zaqyah Tayang Kekasih, Peminat Doakan Cepat- Cepat Naik Pelamin

  1. Anonymous says:

    ok laa camni…
    asalkan jgn post gambar pegang2 kt public.. mcm setengah artis.. adegan peluk2 laa lekat muka laaa… pasangan artis yg dah kawin tak showoff romantik pun dpt anak… yg beriya tunjuk romantik tak pregnant2 jgk

    3

    3
  2. cikgebugebas says:

    Boleh la. Next

    2

    2
  3. Ja says:

    Cepat2lh nikah,risau plk aku umur pun dh eloklh tu kahwin.
    Dia ni suka pakai baju sexy, dh kahwin nnti tlg tutup aurat.

    2

    0
  4. Anonymous says:

    Sama cantik sama padan? Hahahahaha

    4

    0
  5. Rn says:

    Macam nedim pulak

    2

    0
  6. Anonymous says:

    Bukan kategori hensem tapi tak la menjelekkan sampai ada modal nak kutuk. Ok la, matching jer dua org ni. This guy nampak mcm suka relax, lepak tempat-tempat yang ada live music.

    6

    0
  7. paridah says:

    sendu…next

    2

    1
  8. Lalalal says:

    Omaigod bedut ni ex i kot.. last yr tak silap dia dah bertunang. N tunang dia cantikkk gila! Tp tu lahh sapa nak playboy kannn..

    2

    1
    • Anonymous says:

      Kebanyakan laki x hensem mmg playboy…ini fakta…tp aku x tau nape perempuan kate laki hensem tu playboy padahal y rmai playboy tu laki x hensem tp ajet2 hensem…plus y x hensem ni slalu poket tebal..so berderet laa perempuan nak…hahahha…mostly ade je laki hensem+kaya setia…tp ok laa..y x hensem,playboy mmg sesuai dgn perempuan kaki kikis…hahahaha..

      9

      0
  9. BUAT SEMUA SELEBRITI TERMASUK TIZ ZAQYAH, KAHWIN ATAU TUNANG MESTI BAGITAHU KEPADA UMUM

    0

    0
  10. Makcikbawang says:

    bedut ni exbf dayanaroza also. Dia mmg nk yg hott je. Extunang dia mmg serius lawa!

    4

    0
  11. Shah says:

    Apsal aku pndg muka laki ni cam muke usop sontorian y kartun tu….ke sbb hidung sama2 kembang…hahahaha..

    2

    0
  12. ciK piNgu says:

    semoga cepat berjodohan ya.. tiz ni cantik.

    0

    0
  13. joy yah says:

    sebok tayang ti x jadi kawin…ko ikut contoh mona allen…tau2 dh kawin…yg penting bujang dgn bujang…

    1

    0
  14. Duh says:

    Aku tak kenal guy tu. He looks pleasant tho. Kna kawin cepat ler. Rambut guy tu dah thinning. So Jgn tunggu lama2 sampai rambut kna sikat cross country. Paham tak pesyen sikat cross country? Bg mereka yg Bhg tengah Kepala dah almost Botak. rambut segumpal yg survive kt belah kiri kepala tu di tarik ke kanan kepala nk tutup botak. Pernah tenguk?

    2

    0

Leave a Comment

Optional