September 26th, 2011

Lama rasanya tak mendengar kisah Tiz Zaqyah. Semenjak dua ini agak menyepi nampaknya. Untuk pengetahuan anda, Tiz Zaqyah kini tidak lagi aktif di Twitter atas sebab-sebab tertentu. Untuk anda yang merindui Tiz Zaqyah, sila dapatkan majalah Cosmopolitan edisi Oktober 2011.

tiz zaqyah

Nampak seperti ada pengakuan daripada Tiz Zaqyah yang dia sedang berdating dengan “Prince Charming”. Siapakah jejaka bertuah itu? Mungkin jawapannya ada di dalam majalah Cosmopolitan di atas. Kalau nak tahu kena beli la kan?

celcom talk-a-thon

Kepada semua pengguna Celcom, sila dail *119# hari ini jugak sebab anda berpeluang untuk memenangi shopping voucher bernilai RM5,000 setiap hari. Dan pilihan tempat untuk meng”shopping”kan voucher nie pun banyak:-

1. Di Peninsular Malaysia – Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study (Apple authorized dealer – Klang Valley only), Forever 21 (PNG & KV only), Topshop (PNG & KV only)
2. Di Sabah & Sarawak – Parkson, Giant, Farley Hypermarket, H&L Supermarket

celcom talk-a-thon

Senarai pemenang akan sentiasa di update di website Celcom Talk-a-thon. So cepat-cepat la dail *119#. Mana tau ini rezeki korang?


Comments are closed.

Loading...