October 14th, 2011

Kalau ada yang perasan, Abang Nara telah pun removekan entri gambar Tiz Zaqyah dan Remy Ishak yang diambil daripada Instagram Tiz Zaqyah. Bukan apa, selepas terbaca status Facebook Tiz Zaqyah, Abang Nara rasa tergerak untuk membuang entri tersebut kerana kata-kata yang sangat lembut digunakan oleh Tiz.

tiz

Bak kata pepatah, orang berbudi kita berbahasa. Kalau dah ada permintaan secara baik, apa salahnya kita tunaikan. Abang Nara pun dah mohon maaf kerana tidak meminta kebenaran daripada Tiz sebelum mengeluarkan gambar tersebut.

tiz

Oh ya dan sebentar tadi Tiz menulis komen di Facebooknya yang menyatakan gambar daripada blog ini telah pun diguna pakai oleh blogger lain. So kepada blogger-blogger tersebut, Tiz mintak anda turut membuangnya. Tiz tak halang anda untuk melihat gambar tersebut, cuma perlu follow Tiz di Instagram sahaja.

tiz

Kepada Tiz Zaqyah, you have my utmost respect for being so cool. Tak ada maki hamun, tak ada kata-kata cacian. Stay cute, stay adorable and stay cool. Like Facebook Tiz Zaqyah sekarang jugak.


Comments are closed.

Loading...