December 24th, 2009

Kami memang berharap sangat dengan keluarnya gambar Tiz Zaqyah yang ini, ramai lagi peminat Nur Kasih yang kembali sedar ke alam sebenar, yg Tiz ni bukanlah seperti watak yg dia bawak dalam cerita Nur Kasih tu.

Jangan tak tau ya, ada kisah benar, suami isteri bergaduh sebab suami kata Tiz Zaqyah ni sosial, tapi isteri kata ” mana ada, Tiz ni baik macam dalam Nur Kasih”. Itu lah tanda lakonan Tiz Zaqyah ni memang mantap~~

Tapi kami dah lama nak komen tentang Tiz ni, dulu masa keluar interview kat satu suratkhabar ni, Tiz kata masa zaman sekolah dulu dia takde boyfriend. Wah itu kenyataan berani mati. Kesian x-bf dia dulu, sedih jer baca statement Tiz tu. Cinta monyet pon cinta jugak Tiz ,takyah lah kata tak bf . Kan kami mintak gambar lama-lama dengan x-bf kang……


Comments are closed.

Loading...