Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Tiz Zaqyah cuba buang imej NurKasih

Kami memang berharap sangat dengan keluarnya gambar Tiz Zaqyah yang ini, ramai lagi peminat Nur Kasih yang kembali sedar ke alam sebenar, yg Tiz ni bukanlah seperti watak yg dia bawak dalam cerita Nur Kasih tu.

Advertisement

Jangan tak tau ya, ada kisah benar, suami isteri bergaduh sebab suami kata Tiz Zaqyah ni sosial, tapi isteri kata ” mana ada, Tiz ni baik macam dalam Nur Kasih”. Itu lah tanda lakonan Tiz Zaqyah ni memang mantap~~

Tapi kami dah lama nak komen tentang Tiz ni, dulu masa keluar interview kat satu suratkhabar ni, Tiz kata masa zaman sekolah dulu dia takde boyfriend. Wah itu kenyataan berani mati. Kesian x-bf dia dulu, sedih jer baca statement Tiz tu. Cinta monyet pon cinta jugak Tiz ,takyah lah kata tak bf . Kan kami mintak gambar lama-lama dengan x-bf kang……

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top