Tipu Pakej Pulau Perhentian, Anda Yang Sedang Plan Bercuti Diminta Berhati Hati

Trending

Tipu Pakej Pulau Perhentian, Anda Yang Sedang Plan Bercuti Diminta Berhati Hati

Pakej percutian ke pulau perhentian sememangnya laris. Yela kan, perhentian ni memang cantik. Air biru, pulau yang cantik. Sapa je tak nak pergi dengan pakej yang murah kan? Ada banyak pakej yang murah tetapi nasib akak ni la tak elok. Kena tipu pulak.

Advertisement

Dikatakan lelaki yang menipu kumpulan pelancong seramai 50 dewasa ini telah melalukan aktiviti seperti ini bukan sekali tetapi sudah banyak kali dilakukan. Menurut mangsa, satu kumpulan seramai 20 orang turut terkena selepas mereka sampai ke resort tersebut.

Dikatakan resort yang disediakan tidak dapat menampung mereka seperti yang dijanjikan oleh lelaki tersebut dan mereka terpaksa berkongsi bilik. Ada juga yang terpaksa pulang kerana tidak dapat tinggal di resort tersebut.

Jika anda nak memilih pakej perhentian. boleh ke lama web ni, ada senarai syarikat yang berdaftar.

http://www.motac.gov.my/semakan/tobtab

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Victim No. Counless

    April 21, 2019 at 1:49 am

    En hannan mmg penipu, kami day terkena…ramai dah tau tp polis wat xtau…no wat camna…

  2. Anonymous

    May 8, 2017 at 2:40 pm

    Saya harap awk del viral ni kesian encik hanan. Dia yang hidupkan kampung nelayan tp dia pulak yang diburuk burukkan. Ramai yang tkthu cerita sebenar tp bila sy pergi besut sy tnya sndiri agensi agensi lain semua cakap encik hanan dimainkan org kampung. Org kampung burukkan dia.

Loading...