[Tips] Kaedah Melembutkan Mentega Dengan Cepat (Video)

Trending

[Tips] Kaedah Melembutkan Mentega Dengan Cepat (Video)

mentega

Apakah makanan bagi sarapan pagi anda?? Mesti ada yang pagi-pagi dah sumbat nasi goreng, nasi lemak dan sebagainya. Bagi admin pula, roti sekeping dan teh-o sudah mencukupi. Bagi mereka yang suka makan roti bakar pula, apa inti yang anda suka pada roti bakar anda itu???

Advertisement

Bagi mereka yang suka mengenakan mentega pada roti bakar, di bawah ni nak kongsi tips untuk melembutkan mentega yang baru keluar dari peti ais dengan cepat. Ye la, Kekadang tu kalau dah terlambat nak pergi kerja, nak tunggu mentega tu lembut, punya lah lamakan?? Harap-harap tips ini berguna untuk mereka yang memerlukan.

Amacam?? Mudah kan tips yang diajar…Selamat mencuba…

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.