August 1st, 2019

Meskipun sudah beberapa minggu berlalu, berita perceraian pelakon Fizo Omar dan Mawar Karim sehingga hari ini masih lagi menjadi bualan hangat. Mereka berpisah pun bukan kerana berlakunya pergaduhan besar tetapi disebabkan tiada persefahaman melibatkan isu keluarga.

Terbaru, timbul pula gosip mengatakan Fizo cuba untuk memikat pembaca berita popular, Hawa Rizwana yang memilik wajah seiras dengan selebriti tekenal, Neelofa. Tidak dinafikan nama Hawa kini sedang melonjak naik dan mempunyai ramai peminat.

Baru-baru ini, Hawa ada memuat naik beberapa foto ketika sedang bertugas di Istiadat Pertabalan Yang di-Pertuan Agong ke-16 yang mendapat perhatian ramai.

Isu Fizo cuba memikat Hawa timbul apabila pelakon itu memberi komen memuji dan mengucapkan tahniah kepada pembaca berita itu.

Komen Fizo itu mendapat perhatian netizen yang menyakat dia mahu memikat Hawa.

Amboi netizen, bukan main lagi mengusik Fizo ya. Kalau puji dan ucapkan tahniah, tidak bermakna seseorang itu mahu memikat orang lain. Fikir positif, niat Fizo ikhlas memuji Hawa dan tidak lebih daripada itu. Jangan cetuskan spekulasi.

Sumber Berita : Forum CARI


35 responses to “Tinggal Komen Pada Foto, Fizo Omar Diusik Cuba Pikat Pembaca Berita”

 1. Anonymous says:

  Lofa pon tak kelubur….nak tangung biawak idup gaya ja lebih

 2. Anonymous says:

  Siap sedia la…..usung lagi semua duduk sekali

 3. Anonymous says:

  Kena la cari hat banyak ringgit karshorga…

 4. Anonymous says:

  Mane ade cam muke lofa…tgk cam muke diana rafar … alah dia pon tak terfikir nak kt pizo tu..lagipon kalau personaliti tv3 ni biasenye stok bini kerabat..vvip..mane la nak dkt duda tak stabil ni..kang abih diangkutnye ayam itik dia duduk sekali serumah..

Loading...