August 1st, 2019

Meskipun sudah beberapa minggu berlalu, berita perceraian pelakon Fizo Omar dan Mawar Karim sehingga hari ini masih lagi menjadi bualan hangat. Mereka berpisah pun bukan kerana berlakunya pergaduhan besar tetapi disebabkan tiada persefahaman melibatkan isu keluarga.

Terbaru, timbul pula gosip mengatakan Fizo cuba untuk memikat pembaca berita popular, Hawa Rizwana yang memilik wajah seiras dengan selebriti tekenal, Neelofa. Tidak dinafikan nama Hawa kini sedang melonjak naik dan mempunyai ramai peminat.

Baru-baru ini, Hawa ada memuat naik beberapa foto ketika sedang bertugas di Istiadat Pertabalan Yang di-Pertuan Agong ke-16 yang mendapat perhatian ramai.

Isu Fizo cuba memikat Hawa timbul apabila pelakon itu memberi komen memuji dan mengucapkan tahniah kepada pembaca berita itu.

Komen Fizo itu mendapat perhatian netizen yang menyakat dia mahu memikat Hawa.

Amboi netizen, bukan main lagi mengusik Fizo ya. Kalau puji dan ucapkan tahniah, tidak bermakna seseorang itu mahu memikat orang lain. Fikir positif, niat Fizo ikhlas memuji Hawa dan tidak lebih daripada itu. Jangan cetuskan spekulasi.

Sumber Berita : Forum CARI


35 responses to “Tinggal Komen Pada Foto, Fizo Omar Diusik Cuba Pikat Pembaca Berita”

  1. Anonymous says:

    Cari bini y cantik tp bila bini x pandai masak,ego, x hormat suami jangan pulak nk meroyan…huhu…pilih lah y beragama skit…x bljr dr kesilapan btl si pizo ni…

  2. Anonymous says:

    ?ali ni kalau nak kahwin kena tanya Mak dulu.Yg eloknya cari org Kelantan juga tak gaduh nak balik beraya kan!.

  3. kelantit says:

    tak lawa pun muka dia ni.

  4. Anonymous says:

    Geng budu pakat2 dislikes komen… haha

  5. Anonymous says:

    ape yg nak try nye dah diorg officemate kot plus good job bukan ure so good looking hahahaha aku yg x paham netizen ni suka sgt salah tafsir ayat

Loading...