August 12th, 2020

Menyokong tindakan isteri menyerang skandal suami seperti video yang tular di Twitter baru-baru ini, pelakon dan penyanyi Bella Astillah seakan bersetuju dengan tindakan yang dilakukan individu terbabit.

"Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!" - Bella Astillah Sokong Video Wanita Henyak Skandal Suami

Dalam video berkenaan, dua wanita menyerang seorang lagi wanita lain ketika bersama seorang lelaki yang dipercayai suami kepada salah seorang daripada wanita yang mengamuk itu.

“Kenapa time ni baru perempuan tu nak sorok belakang lelaki tu je? Takkan takut pula? Sebab time seronok-seronok tak takut pula lelaki tu suami orang.”

Katanya, sebagai seorang wanita, beliau juga memahami perasaan wanita terbabit yang bertindak sedemikian rupa.

"Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!" - Bella Astillah Sokong Video Wanita Henyak Skandal Suami

“I faham perempuan yang hempuk tu dia nak settle penyondol tu cukup-cukup tak nak bagi lepas sebab nanti kat rumah turn laki dia pula kena hempuk.”

Menerusi video terbabit, wanita yang sedang bersama lelaki terbabit dilihat dipukul, diterajang dan dibaling gelas kaca hingga pecah oleh wanita yang datang menyerangnya.

Terdahulu, kecoh di media sosial apabila Bella juga seakan melalui situasi yang seakan sama dengan kejadian tersebut.

"Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!" - Bella Astillah Sokong Video Wanita Henyak Skandal Suami

Hal ini kerana, suaminya Aliff Aziz pernah ditahan kerana didakwa memukul Bella di sebuah pusat hiburan di Cheras, Kuala Lumpur.

Ketika kejadian itu, Bella ke premis terbabit untuk mencari suaminya.

Bagaimanapun ketika tiba di sana Bella mendapati suaminya bersama wanita lain dalam sebuah bilik karaoke dan mengambil gambar mereka sebelum berlaku pertengkaran mulut antara pasangan suami isteri itu.

"Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!" - Bella Astillah Sokong Video Wanita Henyak Skandal Suami

Berang dengan tindakan tersebut, Aliff dikatakan merampas telefon bimbit isterinya itu dan memadam gambar bukti diambil sebelum mencampakkan telefon ke arah mangsa.

Kejadian tersebut mengakibatkan Bella luka di muka dan lutut akibat dipukul, selain mendakwa ditolak dengan siku oleh suaminya.

Untuk rekod, Aliff dan Bella kemudiannya dikhabarkan telah bercerai dengan talak satu pada Mei 2019 namun merujuk semula beberapa bulan kemudian.


2 responses to ““Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!” – Bella Astillah Sokong Video Wanita Henyak Skandal Suami”

  1. Anonymous says:

    Alahai Bella, kau pun time menyalak cakap bukan main lg. benci dgn penyondol, laki kau tu suci sgt ke? laki ko pun sama menggatal. tup tup dah peknen. tak boleh hidup tanpe alip ke tu?

    • Anonymous says:

      laki dia punya hal, cerita lain. yg kau sentap kenapa? kau pun penyondol jugak ke? aku pun x minat si bella ngan alip ni drama lebih. tapi lagi meluat dgn penyondol mcm kau. sebab si penyondol je akan sentap baca statement si bella ni… wkwkwkwk

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...