Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tiket Konsert Big Bang Dijual 28 Julai Ini Bermula Dengan Harga RM98

Nampaknya penantian peminat-peminat Big Bang Malaysia yang dikenali dengan nama VIP telah pun berakhir. Tiket konsert Big Bang sempena BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 akan mula dijual pada 28 Julai 2012 tepat jam 10.30 pagi. Bersiap-sedialah anda semua di depan komputer pada saat dan ketika itu.

ticket big bang konsert

Advertisement

Kalau tak silap Abang Nara, tiket konsert Big Bang di Singapura telah habis dijual dalam masa 10 minit sahaja. Kemungkinan besar perkara yang sama akan turut berlaku di Malaysia ini. Tiket dijual bermula dengan harga RM98 sehingga RM688. So silalah kumpul duit kalau anda memang VIP yang sejati.

ticket big bang konsert

Tiket konsert Big Bang yang akan diadakan pada 27 Oktober 2012 di Stadium Merdeka ini boleh dibeli secara online di AirAsia RedTix dan Ticketcharge. Sila bookmark kedua-kedua website itu hari ini jugak dan letak reminder di smartphone anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. GD

    July 17, 2012 at 9:11 pm

    sesat di hjg jln,aku blh balik ke pngkal jalan..Allah akan sentiasa mengampunkan makhluknya selagi makhluk itu mahu bertaubat..Itu antara aku dgn Allah dan terima kasih atas nasihat ko..
    skrg antara aku dgn ko..ko dah tuduh aku sesat..ko kenal ke aku sape? ko tuduh aku x pndai agama,aku blh belajar dan akan terus belajar sbb ilmu agama itu luas.
    tp,tuduhan ko tu salah dan ko dh sakitkn ati aku,aku ucapkan slmt maju jaya dlm cubaan mencari aku di akhirat nnti utk minta maaf dr aku ..ko kena ingat,dosa antara manusia hnya selesai antara manusia..

  2. siti

    July 16, 2012 at 11:59 pm

    boom shakalaka T.O.P and GD I cant wait nanananananna fantastic baby….. Dear bigbang oppars, jgn risau, sy akan tahan lapar sbb nak beli tiket VIP seat punya~~~ haaa~~ finally T^T ~~~~

  3. GD

    July 15, 2012 at 1:52 am

    Well,Big Bang dtg buat konsert kat sini sehari selepas Aidiladha..Korang marah..Ok,aku phm..Mmg x patut konsert tu dilakukan semasa umat Islam masih sdg bertakbir..Tp,aku blh terima lgi sbb sehari selepas raya haji..Kat area sblh selatan ni,Aidiladha sehari aje..Aku x salahkan Big Bang sbb diorg tak tahu apa2 pasal ni sbb tiada ahli mereka yg beragama islam. Kena salahkan penganjur!
    Ni lagi best,Arsenal dan Manchester City datang utk perlawanan persahabatan dengan team Malaysia yg rata-ratanya pemain beragama Islam pada bulan RAMADHAN..Apsal takde sorang pun marah? Apsal takde sape pun hantar surat bantahan? Setahu aku yg tak berapa alim ni,Ramadhan adalah bulan yg paling mulia..Kita patut beribadat dan menyembah diri kpd Allah,bkn gi tgk org main bola..Ok,korang blh ckp diorang org putih,tak tahu bulan Ramadhan..Hello,Van Persie tu islam,ok..Samir Nasri tu pun islam..takkan tak tahu bulan posa kot?
    Kesimpulannya,jgn nak salahkan kpop aje bila sesuatu perkara negatif berlaku..byk lgi perkara lain yg menjadi agen kpd anasir2 negatif ni..Yg penting,diri kita sendiri yg mampu kawal minat kita agar tak melampaui batas agama..Islam itu agama yg indah dan mudah..Jgn kita sulitkan ia..Bersederhanalah dlm segala hal dunia..

    • Anonymous

      July 16, 2012 at 1:59 pm

      dah sesat ko ni, ko ingat kat selatan, takbir raya haji sehari je ke? klu dh xpandai agama, pergi la belajar. hishhh

    • siti GDTOP

      July 17, 2012 at 12:05 am

      Yup, sy setuju 100% dgn ko sis/bro, org melayu mcm ni la, tahu cari kesalahan org je, dri sndiri xtaw btul ke x….. ish3, pape pon, jom pgi Alive tour ramai2 BIGBANG ftw !!!! VIP RULES!!!! yeah fantastic baby <3

  4. bblover

    July 14, 2012 at 2:15 pm

    biar la dorg nak dtg malaysia pun…ap msalah korg….mslhny sbb bt wak2 raya haji korang marah…asal korang 2 beriman sgt ke…kalo beriman xde la duk kutuk kat sini..ckp x srupa…skrg2 nya diorg x tiru mna2 artis coz dia ad identiti sndri…x mcm artis malaysia bangsat max 247 dok clup idea suju…

    • mintun

      July 14, 2012 at 7:48 pm

      Asal tegur je, kena sindir beriman sangat. Asal bersuara je kena sound kait bab iman. Kau biar betul. Kita disuruh bereaksi kalau ada benda tak betul. Kalau tak mahu, jangan pegi sound orang yg bereaksi.
      Kalau kau Islam, kau ingat benda2 kecik (kat mata kau)macam ni boleh lepas gitu je kat sana?
      Satu-satu nanti kena tanya. Dari kau mampu tak buat apa2….sampai kau ada bagi susah tak orang yg mampu.
      Kitorang tak tanggungjawab………

    • siti GDTOP

      July 17, 2012 at 12:09 am

      LOLOLOL XD cannot agree more bout that max 247 shit lol XD

  5. GDDDDDD

    July 13, 2012 at 5:44 pm

    ok… sy memang akan pergi konsert depa.. tetapi terlebih dahulu haruslah balik kg. dulu smbt raya haji, walaupun raya di kampung tak semeriah di pantai timur… anyway.. Mak beli paling murah je nokkk….

    GD.. only can see you from far.. don’t worry.. I will stalk you at airport when you arrive or depart from malaysia.. wakakaka… wait for me…..

Loading...
To Top