Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tiket Konsert Big Bang Dijual 28 Julai Ini Bermula Dengan Harga RM98

Nampaknya penantian peminat-peminat Big Bang Malaysia yang dikenali dengan nama VIP telah pun berakhir. Tiket konsert Big Bang sempena BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 akan mula dijual pada 28 Julai 2012 tepat jam 10.30 pagi. Bersiap-sedialah anda semua di depan komputer pada saat dan ketika itu.

ticket big bang konsert

Advertisement

Kalau tak silap Abang Nara, tiket konsert Big Bang di Singapura telah habis dijual dalam masa 10 minit sahaja. Kemungkinan besar perkara yang sama akan turut berlaku di Malaysia ini. Tiket dijual bermula dengan harga RM98 sehingga RM688. So silalah kumpul duit kalau anda memang VIP yang sejati.

ticket big bang konsert

Tiket konsert Big Bang yang akan diadakan pada 27 Oktober 2012 di Stadium Merdeka ini boleh dibeli secara online di AirAsia RedTix dan Ticketcharge. Sila bookmark kedua-kedua website itu hari ini jugak dan letak reminder di smartphone anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 Comments

  1. pening sudah

    July 13, 2012 at 1:14 am

    sudah2 la korg pakat dok berdebat xberfaedah kt cnie..bukan tambah pahala…lagi tambah dosa…pasal BIG BANG nie sya pun xsetuju d buat masa Hari Raya Aidiladha…takbir xhbeh lagi…hormat la ckit nama Allah!! pe nk jd sekarang nie…even sya nie peminat tegar KPOP..tp sya sgt xsetuju concert BIG BANG buat masa nie…sangat xmenghormati perayaan orang Islam..sepatutnya organizer dari M’sia 2 tahu tarikh yg d pilih 2 ada ape…dia mesti tahu M’sia punya calendar!!! kami sudah hantar surat bantahan d GOV tp hampagas!!! pe pun xd[t balasan!! sakit ati jugak..but for me!! if anything happen on dat day!! korg fikir la..sape lebih hebat,..siapa lebh berkuasa…siapa yg lebih VIP!!! tepuk dada tnya iman masing2!! sudah la bergaduh!! buang masa!!! wassalam!! *PEACE NO WAR!!!

    • miss s

      July 13, 2012 at 8:40 am

      Pengnjur bukan dari Malaysia. Penganjur dari singapura. Nama penganjur tu Running into the Sun. Sekian..

    • mintun

      July 14, 2012 at 7:40 pm

      apa pulak sekian? Tak habis lagi la jadinya.
      Lagi teruk. Dah orang luar pun, kena la faham tarikh penting kat Malaysia ni.

    • mintun

      July 14, 2012 at 7:37 pm

      setuju dng kau. Tap bab pahala tu, tak setuju langsung.
      Bab pahala ni kita tak tau dapat tak dapat. So jangan fikir sangat.
      Misalnya kalau berdebat ni, ada penagih kepop insaf dan terfikir…. “betul jugak….duit rezeki yg diberi pada aku ni, kan baik aku guna utk benda berfaedah. Baru besyukur namanya….”kan bagus tu?
      Tak mustahil boleh dapat pahala.

  2. stella

    July 12, 2012 at 11:36 pm

    PABO HATERS !
    MICHEO SARAM !!

  3. proud vip

    July 12, 2012 at 11:16 pm

    I love you TOP. y u so hot? Say my hallo to YG! ahahaha.

    tak dapat pergi. I wish I could. TOP Datang kelantan cepat. LOLZ.

    • Anonymous

      July 16, 2012 at 2:01 pm

      mcm gay ko kata hot???????

    • siti GDTOP

      July 17, 2012 at 12:30 am

      maybe ko ni lgi truk drpd gay ? is it ? y so much butthurt here…haha

  4. Aien

    July 12, 2012 at 11:03 pm

    GD !!!
    Minat jew ,xdek la kemaruk nak pergi ..Mahal ,kumpul duit g Haji lagi bagus

  5. vip big bang

    July 12, 2012 at 10:19 pm

    i love u..baby i’m not the monster….
    hahah….love BIG BANG toooooooo muuuuccccchhhh…..
    xpala org ckp ap kn…y pnting vip hpy…lw da tau xska Kpop, xusahla nk komen2…
    bttr diam ja…ne smpai nk p’tikai soal agma & bngsa…so fkr2la prsn org len ok….

    • Anonymous

      July 13, 2012 at 8:58 am

      u like or not, ni negara islam, xsuka blah. sekian. kau pun ckp kene berhati2, jaga sensitiviti org islam.

    • miss s

      July 13, 2012 at 10:59 am

      MMg ni negara Islam. Tapi ingat, dalam negara Islam ni (Malaysia) terdapat pelbagai bangsa. memang sensitiviti Islam kena jaga, bagaimana dengan sensitiviti bangsa dan agama lain? takkan xnak jaga?
      p/s: sebelum nak suruh org cakap hati2, diri sendiri perlu perbaiki dengan kata2 yg elok. Bukan dengan kata maki hamun.

    • Anonymous

      July 14, 2012 at 12:01 am

      so skarang mana penting, agama islam ke sensitiviti bangsa lain? sudah2 jadi tahi kpop mis s oiii

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama