July 11th, 2012

Nampaknya penantian peminat-peminat Big Bang Malaysia yang dikenali dengan nama VIP telah pun berakhir. Tiket konsert Big Bang sempena BIGBANG Alive Galaxy Tour 2012 akan mula dijual pada 28 Julai 2012 tepat jam 10.30 pagi. Bersiap-sedialah anda semua di depan komputer pada saat dan ketika itu.

ticket big bang konsert

Kalau tak silap Abang Nara, tiket konsert Big Bang di Singapura telah habis dijual dalam masa 10 minit sahaja. Kemungkinan besar perkara yang sama akan turut berlaku di Malaysia ini. Tiket dijual bermula dengan harga RM98 sehingga RM688. So silalah kumpul duit kalau anda memang VIP yang sejati.

ticket big bang konsert

Tiket konsert Big Bang yang akan diadakan pada 27 Oktober 2012 di Stadium Merdeka ini boleh dibeli secara online di AirAsia RedTix dan Ticketcharge. Sila bookmark kedua-kedua website itu hari ini jugak dan letak reminder di smartphone anda.


88 responses to “Tiket Konsert Big Bang Dijual 28 Julai Ini Bermula Dengan Harga RM98”

  1. tak sabar nyerw nak tengok t.o.p ngan gd.,^_^

  2. budak baik says:

    APE YG KO ORANG NK KECUH KAN ..YG TENGOK TU BKN ORG ISLAM .KEBANYAKAN ORANG CINA LA .. SENGAL JE RASE KO ORANG NIH !! FIKIR LA DULU KALAU NK COMEN SINI

  3. Anonymous says:

    Masyallahb.biarlah mereka na berhibur agama xlarang pon.nak breakaway ada cara bukan bgn cara kasar tros shoot org.nabi xajar

Loading...