Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Wajar Minta Peminat Bayaran Untuk Ucapan Hari Jadi, Jangan Materialistik- Fazura

Kecoh dengan isu artis meminta bayaran daripada peminat yang menginginkan mereka membuat ucapan hari jadi di media sosial, pelakon jelita Nur Fazura menyifatkan tindakan itu sengat tidak wajar dan ucapan tersebut sepatutnya lahir daripada hati yang tulus ikhlas.

Advertisement

Kata Fazura, tidak perlulah terlalu materialistik dan membebankan peminat yang selama ini tidak pernah berkira untuk menyokong artis pujaan mereka.

Kalau tak nak buat ucapan, lebih baik jangan buat. Tak adil untuk minta bayaran untuk ucapan sebegitu, nampak  macam tak ikhlas. Janganlah terlalu materialistik.

Rasanya semua tahu siapa Fazura maksudkan. Mungkin ada betulnya kata-kata beliau itu, ucapan untuk meraikan hari istimewa seseorang haruslah lahir daripada hati yang ikhlas barulah ianya lebih bermakna bukan?

Sumber Berita : NEW STRAITS TIMES

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 Comments

  1. Entah

    October 2, 2018 at 10:23 am

    ape beza bayaran review sales dengan bayaran ucapan hari jadi tu…bayaran review sales lebih mahal dr itu pn ada…ada je yg sanggup bayar n siap bg free lg…yg tukang review tu btl2 ikhlas ke buat? kalau nk pertikaikn ikhlas ke x ikhlas….benda-benda nie simple…kalau ko nk artis yg buat sila la bayar…kalau nk free buat sendiri…settle..

  2. Anonymous

    October 2, 2018 at 10:16 am

    ntah2 ade la plan janna ni kot.kot nye nk wat keje amal ke.bg derma kt org susah,sakit dgn duit tu.

    • Anonymous

      October 2, 2018 at 10:20 am

      kn dia kata nk beli rmh banglo 12juta..x ada nya plan2 derma lah kalau umur 23 tahun mcm ni…mcm2 nafsu nak itu ini.

  3. Ngoktul

    October 2, 2018 at 9:27 am

    Woi Nara berapa kali nak hantar ni.

  4. Bisinglah

    October 2, 2018 at 9:25 am

    Woi Nara, napa pelik ni, bila tekan butang dislike ,butang like pula yang bertambah.
    Lawokk

  5. Anonymous

    October 1, 2018 at 9:38 pm

    Fazura .Fazura..Fazura..dh lama kau x tgk cermin hikmat kau ye..atau dh hilang..ish..ish..ish..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top