Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Wajar Minta Peminat Bayaran Untuk Ucapan Hari Jadi, Jangan Materialistik- Fazura

Kecoh dengan isu artis meminta bayaran daripada peminat yang menginginkan mereka membuat ucapan hari jadi di media sosial, pelakon jelita Nur Fazura menyifatkan tindakan itu sengat tidak wajar dan ucapan tersebut sepatutnya lahir daripada hati yang tulus ikhlas.

Advertisement

Kata Fazura, tidak perlulah terlalu materialistik dan membebankan peminat yang selama ini tidak pernah berkira untuk menyokong artis pujaan mereka.

Kalau tak nak buat ucapan, lebih baik jangan buat. Tak adil untuk minta bayaran untuk ucapan sebegitu, nampak  macam tak ikhlas. Janganlah terlalu materialistik.

Rasanya semua tahu siapa Fazura maksudkan. Mungkin ada betulnya kata-kata beliau itu, ucapan untuk meraikan hari istimewa seseorang haruslah lahir daripada hati yang ikhlas barulah ianya lebih bermakna bukan?

Sumber Berita : NEW STRAITS TIMES

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 Comments

  1. SI Pemerhati

    October 1, 2018 at 5:01 pm

    Aku perhati kat blog nie ada sorang pengomen tegar. Dah lama aku tengok dia nie mana-mana jer ada. Setia betul dia kat blog abg nara nie. Dia komen dia balas sendiri. Takde kerja ker macam mana kau nie? Memang 24jam menghadap blog nie ker? Hahahaha

    Ker aku sorang jer yg perasan?

    #curious

    • Kak fake

      October 1, 2018 at 6:19 pm

      Cakap dengan cermin ke ? Mcm engko la xde keje dok perhati komen je. Baik ko jana pendapatan. Kah !

    • fatt

      October 2, 2018 at 9:22 am

      same mcm kau..xde keje

  2. Anonymous

    October 1, 2018 at 4:47 pm

    Janna charge RM50/wish. Dia x paksa pun. Fans yang engage her birthday wishing service voluntarily tiada element paksaan pun. Just like u fazura. Jual diet pill true dolly ke apa entah. You makan and jd spokesperson with the intent fans akan percaya product tu effective tp u x paksa pun kan fans u beli? The same rule applies here. So x payah nk bg nasihat sana sini.

    • Nth

      October 1, 2018 at 9:20 pm

      At least beli PRODUK nmpk jugak hasilnye. Persamaan apakah u gna pakai ni.. Adoi

    • Anonymous

      October 2, 2018 at 2:19 pm

      aku pun pelik jgk… paid review vs wish bithday service… persamaan apekah.. patut lah makin ramai student bongok2.. makin kurang dpt target 1st class xdpt jd scholarship free… byr laaa hutang ptptn tu sangap sgt wish retis

  3. Anonymous

    October 1, 2018 at 4:43 pm

    Fazura acah baik mcm Malaikat. Tone down semenjak kene campak ke tepi by TMJ. Kalau x tu.. Berkokok aje bunyinya. Kene kutip dgn budak 7 tahun LG muda. Well itu dh jodoh Kau kan. But please… Tolong jgn nk berlakon baik Sgt. Mual. Nak tegur sana sini. Kau dulu x Boleh kene tegur langsung. Melenting bagai. Just keep quiet, enjoy your new life, continue your work in the industry quietly. Tak payah Nak lash out sana sini. Boring. Sebab engkau pun bukan ya baik and betul sangat. Dah sendu baru Nak town down.

    • Anonymous

      October 1, 2018 at 4:49 pm

      Sorry Salah eja “Dan send baru Nak TONE DOWN”

  4. Toratora

    October 1, 2018 at 4:38 pm

    Siapa ye last year sambut birthday dengan peminat tapi peminat yg kena charge..?..janna juga ke tu?..

    • Anonymous

      October 1, 2018 at 4:57 pm

      kannnn..sejenis x tau malu fazura nie..mcm bagus je..

  5. Anonymous

    October 1, 2018 at 4:29 pm

    Weh pajura, sila ada rasa sifat MALU sket la wehhh. Dah la minggu lepas laki ko buat kes tipu duit agen sndiri, ko x tau malu ke?? Nk ckp org jgn materialistik bagai!! R u perfect enough haa?? Dpd ko dok ngutuk c Janna tu, baik ko suh laki ko setelkan hal dia menipu duit org tu!! Ada gak pekdahnye! Dua2 laki bini muka x malu lgsg!! Laki dh xde job gak nye sampai menipu duit org dah melabur kt produk merapu lagi merepek tuhh!! Look at urself in front of the mirror la!! Laki penipu, bini pon sama materialistik & plastik sangat!! Ape kes wehhhh laki ko?? Senyap menyepi x reti2 nk setelkan hutang orang??? Euwwww malu siot!!!

    • Anonymous

      October 2, 2018 at 2:11 pm

      ko ni dah bodoh tak tau malu pulak bukak kisah kelaut…
      fattah tu tak tau kisah doh… dia mcm ambassador produk tu jer lain2 sume pihak management Universal Music yg handle… awal ashaari pun sama kalo dpt kasut tipu itu salah pihak adidas bukan dia yg menipu… kau ni pun bawang bende betul laaa… ini nmpk meroyan sudeh!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top