Tidak Wajar Minta Peminat Bayaran Untuk Ucapan Hari Jadi, Jangan Materialistik- Fazura

Hiburan

Tidak Wajar Minta Peminat Bayaran Untuk Ucapan Hari Jadi, Jangan Materialistik- Fazura

Kecoh dengan isu artis meminta bayaran daripada peminat yang menginginkan mereka membuat ucapan hari jadi di media sosial, pelakon jelita Nur Fazura menyifatkan tindakan itu sengat tidak wajar dan ucapan tersebut sepatutnya lahir daripada hati yang tulus ikhlas.

Advertisement

Kata Fazura, tidak perlulah terlalu materialistik dan membebankan peminat yang selama ini tidak pernah berkira untuk menyokong artis pujaan mereka.

Kalau tak nak buat ucapan, lebih baik jangan buat. Tak adil untuk minta bayaran untuk ucapan sebegitu, nampak  macam tak ikhlas. Janganlah terlalu materialistik.

Rasanya semua tahu siapa Fazura maksudkan. Mungkin ada betulnya kata-kata beliau itu, ucapan untuk meraikan hari istimewa seseorang haruslah lahir daripada hati yang ikhlas barulah ianya lebih bermakna bukan?

Sumber Berita : NEW STRAITS TIMES

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

76 Comments

  1. San Marino

    October 3, 2018 at 5:42 pm

    Lol jangan materialistik? Teringat interview TMJ lol…. And obviously he chose his wife sebab serba sederhana dan tak materialistik

  2. Alessakiko

    October 2, 2018 at 6:55 pm

    Diam la Fazura!! Biar la janna nk buat bisnes wish bday camtu. Nnt2 jd kenangan kt org yg di wish tu. Dh tua nnt blh tunjuk kt anak retis malaysia wish birthday. Ok apa? Klu ko ke patah ke nk buat pun boleh ap. Kan dah senduuuuu. Fuckzura

Loading...