October 1st, 2018

Kecoh dengan isu artis meminta bayaran daripada peminat yang menginginkan mereka membuat ucapan hari jadi di media sosial, pelakon jelita Nur Fazura menyifatkan tindakan itu sengat tidak wajar dan ucapan tersebut sepatutnya lahir daripada hati yang tulus ikhlas.

Kata Fazura, tidak perlulah terlalu materialistik dan membebankan peminat yang selama ini tidak pernah berkira untuk menyokong artis pujaan mereka.

Kalau tak nak buat ucapan, lebih baik jangan buat. Tak adil untuk minta bayaran untuk ucapan sebegitu, nampak  macam tak ikhlas. Janganlah terlalu materialistik.

Rasanya semua tahu siapa Fazura maksudkan. Mungkin ada betulnya kata-kata beliau itu, ucapan untuk meraikan hari istimewa seseorang haruslah lahir daripada hati yang ikhlas barulah ianya lebih bermakna bukan?

Sumber Berita : NEW STRAITS TIMES

76 responses to “Tidak Wajar Minta Peminat Bayaran Untuk Ucapan Hari Jadi, Jangan Materialistik- Fazura”

  1. San Marino says:

    Lol jangan materialistik? Teringat interview TMJ lol…. And obviously he chose his wife sebab serba sederhana dan tak materialistik

  2. Alessakiko says:

    Diam la Fazura!! Biar la janna nk buat bisnes wish bday camtu. Nnt2 jd kenangan kt org yg di wish tu. Dh tua nnt blh tunjuk kt anak retis malaysia wish birthday. Ok apa? Klu ko ke patah ke nk buat pun boleh ap. Kan dah senduuuuu. Fuckzura