Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Tahu Apa Punca Sebenar, Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan

Kekuatan serta tunjang kepada karier seorang artis bukan sahaja bergantung kepada bakat yang mereka ada tetapi peminat mereka.  Antara platform yang sering menyokong setiap perkembangan serta aktiviti artis mereka tentu sekali terletak pada kelab peminatnya.

Advertisement

Terbaru, agak mengejutkan juga bila kelab peminat Fattah Amin iaitu thefa_team yang sudah lima tahun ditubuhkan akhirnya dibubarkan secara pada Isnin lalu. Berikut antara pengumuman yang dilakukan selepas mengambil kira beberapa faktor dan juga atas perbincangan bersama Fattah sendiri:-

Dalam pada itu, isteri tercinta Fattah iaitu Fazura juga sempat memuat naik foto mesra mereka bersama dengan kapsyen seolah memberikan sokongan, semangat serta kasih sayang buat Fattah.

Sehingga kini punca sebenar pembubaran kelab peminat berkenaan tidak diketahui, malah akaun Instagram rasmi mereka juga dipadam. Bersabarlah Fattah,ramai lagi yang tetap sokong anda dalam diam diluar sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. makcik ko

    June 29, 2018 at 10:12 am

    1st time dlm sejarah retis² kelab fan dibubarkan.. hahahaha..kelako! tu la orglain melonjak naik relax je ko plak bsr kepala..peminat plak xleh lansung kalo patah ni kne tegur mmg tahap maki hamun la..managemnt pun pening kple dh handle ko sbb si bini suka msok campo..sendu dh weiiii..geli..mereka ajelah yg sweet semua nk tayang…

    • Mak_ Jemah

      June 29, 2018 at 3:10 pm

      Geli wey acah2 pasrah. Si patah ni byr gaji korang ke? Korang ni takda benda berfaedah ke nak buat? Puih. Dah sendu wey

  2. anyone

    June 28, 2018 at 3:22 pm

    tolonglah jgn taksub sgt dengan artis !! tatang minyak penuh bagai.. ayat feeling2 menitis air mata.. pleaseee laa .. dgn taksub sgt dgn artis ni boleh bawa kebahagiaan dgn akhirat ke?? syg diri sebelum konon2 syg sgt artis tu.. hmmm

  3. mat ri ye

    June 28, 2018 at 8:56 am

    Fattah merundum sbb Fazura control x bagi blakon.. rela dia sendiri yg popular than suami. Jeles kot. Sblm Fattah under pengurusan baru, ada je job offer blakon xsilap under M.A, but Fazura xbagi,hahahaha..wateva

  4. Lair

    June 27, 2018 at 5:43 pm

    Fattah dah merundum. FC dah Boring tengok Bini tuh menunjuk sangat relationship mereka Yang Maha agung.

  5. benci patah huduh

    June 27, 2018 at 5:33 pm

    kelab patah uduh bin hindung kembang kuakuakua pi mam–pos!

Loading...
To Top