June 27th, 2018

Kekuatan serta tunjang kepada karier seorang artis bukan sahaja bergantung kepada bakat yang mereka ada tetapi peminat mereka.  Antara platform yang sering menyokong setiap perkembangan serta aktiviti artis mereka tentu sekali terletak pada kelab peminatnya.

Terbaru, agak mengejutkan juga bila kelab peminat Fattah Amin iaitu thefa_team yang sudah lima tahun ditubuhkan akhirnya dibubarkan secara pada Isnin lalu. Berikut antara pengumuman yang dilakukan selepas mengambil kira beberapa faktor dan juga atas perbincangan bersama Fattah sendiri:-

Dalam pada itu, isteri tercinta Fattah iaitu Fazura juga sempat memuat naik foto mesra mereka bersama dengan kapsyen seolah memberikan sokongan, semangat serta kasih sayang buat Fattah.

Sehingga kini punca sebenar pembubaran kelab peminat berkenaan tidak diketahui, malah akaun Instagram rasmi mereka juga dipadam. Bersabarlah Fattah,ramai lagi yang tetap sokong anda dalam diam diluar sana.


39 responses to “Tidak Tahu Apa Punca Sebenar, Kelab Peminat Fattah Amin Dibubarkan”

  1. Rock brutal says:

    Kahkahkah…FA dh sendu..mmg dh tk laku pun…padan muka engkau..perasan handsome sgt biasa jer aku tngok..zul ripin lg handsome berlakon pun lg bagus pd ko patah..

Loading...