Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Tahan Mulut Netizen, Isteri Aliff Syukri Tutup IG Anak Angkat

Boleh dikatakan ramai juga yang sering mengikuti perkembangan terbaru Ameena iaitu anak angkat Datuk Seri Aliff Syukri dan Datin Nur Shahida.

Advertisement

Namun, biasalah, mulut orang ini kita tidak boleh tutup dan ada segelintir netizen yang seakan sengaja mencari kesalahan Aliff dan Shahida bila berkaitan dengan anak angkat mereka itu.

Terbaru, Shahida mendedahkan dia terpaksa menutup akaun IG Ameena kerana sering menjadi tempat perbalahan dikalangan netizen sehingga membuatkan dia tertekan. Malah, ada pula pihak menuduhnya ingin menumpang populariti anak angkat perempuannya itu selain membandingkan anak kandungnya dengan Ameena.

Mungkin tindakan ini tepat kerana pelbagai spekulasi dan tuduhan hanya akan memburukkan lagi keadaan. Lebih baik elak daripada fitnah.Tidak mahu lagi terjadi kes dimana ibu kandung menuntut semula anak mereka daripada Aliff dan isteri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. bong cit

    July 2, 2019 at 9:11 am

    tutup pastu aktif balik cm ko buat ig ko dulu..laki bini propa attention seeker…video nasihat laki la.. tgk2 cm drama dh di plan…elok gak laki bini buat video lagu atas katil dgn anak ritu..yg kaki kipas kot2 dpt duit beria backup

    • unknown

      July 2, 2019 at 9:28 am

      kannnn.. sesuci lebaran sgt..

  2. minah jambu say NO to drugs

    July 1, 2019 at 6:58 pm

    ameena yg mana satu ni anak dia ?

  3. faraj

    July 1, 2019 at 5:08 pm

    tutup lah apa pun…kalo org dh benci..ko buat apa pun org tetap benci

    • Anonymous

      July 1, 2019 at 5:23 pm

      apa yg buat org benci? sorry tak update dgn story ni..

    • kopalui

      July 2, 2019 at 11:20 am

      Hel eleh buat bodoh pula.. dia kan suka show off. no body likes a show off, itu perangai iblis ok

    • Angelarina

      July 3, 2019 at 3:04 pm

      yang kau buat ni pun perangai iblis jugaklah..dengki…busuk hati…mengumpat..

    • Anonymous

      July 1, 2019 at 5:31 pm

      aku lagi benci kau

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top