Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Tahan Dikecam, Isteri ‘Haramkan’ Aliff Syukri Keluar TV

Tidak tahan suaminya Datuk Seri Aliff Syukri terus dikecam oleh netizen, Datin Seri Nur Shahida meminta agar jutawan kosmetik itu selepas ini tidak lagi muncul di kaca TV mahupun hadir ke konsert GV 5 meskipun beliau adalah penaja utama program tersebut.

Advertisement

Shahida akui tidak semua orang faham dengan sikap Aliff yang sering terlepas cakap semasa siaran langsung walaupun ia berlaku secara tidak sengaja.

Menerusi status yang dimuat naik di akaun Instagramnya, Shahida juga merasa terkilan dengan sikap sesetengah pihak yang masih terus ingin mencari kesalahan mereka sedangkan Aliff sebelum ini menerusi Instagram Live sudah pun memohon maaf atas keterlanjurannya itu.

Pada masa yang sama, beliau turut menjelaskan apa yang berlaku sudah pun dirancang terlebih dahulu dan penonton wanita yang Aliff gelarkan hodoh itu sebenarnya adalah pekerja mereka.

Isu ini memang agak sensitif untuk dibicarakan. Jika benar ia sudah dirancang sekalipun, ramai yang berpendapat masih ada banyak lagi cara untuk Aliff mempromosikan produknya itu. Harapanya insiden seperti ini tidak berulang lagi dan terimalah setiap teguran dengan hati yang terbuka. Apa pula komen anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 Comments

  1. han

    November 8, 2018 at 12:24 pm

    org kritik benda baik..terima lah..baiki diri..tp sombong..betullah..money can’t buy class..

  2. aagera

    November 7, 2018 at 6:18 pm

    Yang i puji datin nih, dia sayang benar kat husband…susah senang bersama..laki kena kutuk dia turut terasa..dia kena jaga perangai laki, marah sikap menunjuk laki, mengadap laki yang suka merajuk, kena buat damage control untuk laki .. I rasa tak ramai perempuan sanggup jadi bini lelaki macam nih…dia dah macam mak yang melayan anak kecik 12 tahun pulak

  3. Fabulouskaujah

    November 7, 2018 at 12:37 pm

    minta maaf je lah. ni sampai berderet deret dia pergi tulis essay. lepas tu, kalau ada orang kecam lagi, off comment. simple.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top