Written by Bella | October 12th, 2019

Setelah dihimpit pelbagai spekulasi dan kontroversi panas, akhirnya wanita dipercayai isteri kedua pelakon Amar Asyraf iaitu Vivy Jeffry tampil mendedahkan dia sudah bernikah dengan aktor itu sejak beberapa tahun lalu. Hasil perkahwinan,  mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki.

amar asyraf

Menurut Vivy, dia sudah lama menyimpan rahsia tentang perkahwinan mereka dan kini semuanya terbongkar. Vivy berkata dia merahsiakan perkara itu kerana ingin menjaga aib suaminya dan keluarga serta menyedari statusnya sebagai isteri kedua.

Ya, memang betul saya adalah isteri kedua Amar dan kami juga mempunyai seorang anak lelaki. Selama ini saya simpan tapi benda ini terbongkar juga. Apa yang didedahkan wanita sebelum ini semuanya betul.

vivy jeffry isteri kedua amar asyraf

Sebenarnya saya sudah bersedia dengan apa yang akan berlaku selepas ini dan redha dengan perjalanan hidup saya yang disusun Allah. Ibu selalu cakap, kita jangan buka aib suami walaupun dalam keadaan marah macam mana pun, sebab satu hari nanti mesti akan terbongkar sendiri.

Vivy berkata, hubungannya dengan Amar turut diketahui isteri pertama iaitu Arna Salleh tetapi mereka tidak pernah berjumpa.

amar asyraf

Isteri pertama Amar tahu mengenai perkahwinan kami tapi saya dan dia tidak pernah berjumpa. Selama ini kami hanya berhubung melalui telefon sahaja.

Selain kami bertiga, keluarga terdekat dan beberapa kenalan rapat saya juga mengetahui semuanya. Saya faham dan sedar kedudukan saya sebagai isteri kedua sebab itu saya memilih hanya berdiam diri saja selama ini.

amar asyraf kahwin lagi

Terdahulu, seorang wanita dikenali sebagai Ellika Azman membuat pendedahan dia menjalinkan hubungan cinta dengan Amar sejak September tahun lalu. Menurut Ellika, mereka sepatutnya bernikah di Thailand antara 11 hingga 13 Oktober ini tetapi terpaksa membatalkan perancangan itu selepas dia sendiri terkejut apabila mengetahui aktor itu mempunyai dua orang isteri.

Sumber Berita : mStar Online

34 responses to Tidak Sangka Semuanya Terbongkar, Isteri Kedua Amar Asyraf Munculkan Diri

  1. Hitam itu menawan says:

    Lain org lain pandangan sis, cantik and hensem tu subjektif… myb buruk di mata ko tp plg kacak di mata isteri2nya……selera org lain2 …hehaaak

  2. Anonymous says:

    Jgn la hentam beriya org bermadu..nnt kena btg hidung sendiri, family and org rapat. X salah bermadu dgn org beriman yg baik, personaliti hebat, cukup sempurna utk bg nafkah zahir batin. Yg salah, klu kawin bermadu dgn org yg latar belakang peribadi n financial yg teruk. Sudahbtiba masanya majlis agama buat peraturan yg sgt ketat utk lelaki kawij lbh dr 1. Wajib hafal surah al mulk, wajib bagi rm1 mil harta n cash kepada isteri pertama sebelum dia nikah 1 lagi, mesti dah spend minimum 14 hari setahun holiday oversea bersama wife pertama sebelum dibenarkan kawen yg second. sekiranya syarat2 x lepas, x blh kawen lain. Melainkan kelonggaran terhadap suami yg isteri mandul, atau sebab yg terpaksa kawin lbh 1

  3. kaktus says:

    kalu sis tu bijak lps nikah kat siam terus buat pendaftaran kat sini…byr denda pn xdelh membebankan….insyaallah hak sis akan terpelihara.

  4. None says:

    Suruh si VV no bini ke 2 si AA ni tgk balik kilaf dia. Anak VV dgn ex husband dia ada 2org! Bila VV ni last tgk anak dia dgn ex husband dia? Now AA pulak tak tgk anak dia and dia. Allah swt bls cash vie

Tinggalkan Komen Anda Di Sini