Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Sangka Ramai Teruja Saya Bakal Bergandingan Dengan Zul Ariffin – Neelofa

Pelakon dan pengacara Neelofa menerusi rancangan MeleTOP Selasa lalu mengumumkan beliau bakal bergandingan dengan aktor kacak Zul Ariffin dalam drama terbaru adaptasi novel, Ti Amo SweetHeart 100 Hari karya Suri Ryana. Menurut Neelofa, ia adalah hadiah buat peminatnya yang selama in menyokong beliau.

Advertisement

Khabarnya penggambaran drama tersebut bakal bermula Sabtu ini dan diarahkan oleh Michael Ang. Peminat Neelofa menyambut baik berita tersebut dan sudah teruja untuk melihat “chemistry”  kedua-dua pelakon itu.

Tidak menjangka akan mendapat sambutan yang hangat, Neelofa memberitahu beliau akan memberikan yang terbaik dalam lakonannya dan berharap peminat sabar menantikan drama tersebut yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Advertisement

Tidak sangka pula ramai yang teruja dan gembira tetapi saya berterima kasih kepada peminat yang menyokong. Memang sengaja saya buat kejutan sempena ulang tahun kelahiran saya tidak lama lagi. Insya-Allah, kami akan menjalani penggambaran di Rome, Itali pertengahan bulan ini dan drama tersebut akan ditayangkan tidak lama lagi.

Walaupun drama ini belum lagi bermula, kami lihat sudah ada peminat yang mewujudkan hashtag khas untuk Neelofa dan Zul. Sama-sama kita nantikan gandingan mereka berdua, adakah fenomema baru pula bakal tercetus?

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

138 Comments

  1. tanyasaja

    February 9, 2018 at 4:04 pm

    lopak dgn fazura jauh panggang dari api kalau berlakon….
    lopak berlakun kalau scene sedih ke nangis sama jer mimik muka…

  2. rosie

    February 9, 2018 at 9:47 am

    nak tgk zul jer..:)

  3. Lopak lu

    February 9, 2018 at 8:54 am

    Mb sebab fazura berlakon ngan remy ishak…lopak pon nak jugakkkk.dia kan jenis tak boley orang lebey pada dia….bagi satu dunia tau dia berlakon dengan zul lipin.level2 drama ja…takyah la nak over sangat lopak oiii.5.4 followers tu separuh org nak meniaga online ja yg follow…jangan nak perasan sangat naaa…

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 10:50 am

      fazura jauh level dia weyhh…dia di celah kaki fazura je bab berlakon.

  4. nuyu

    February 9, 2018 at 8:46 am

    Semoga mu jupo jodoh ngan zul ripin.aku doakan.hahaha…zul ripin jer pong.

  5. Tk

    February 9, 2018 at 6:55 am

    Penerbit pilih Neelofa kerana ramai fans dan haters akan tenguk drama nih. tenguk komen komen diatas tu huh ramai nyer Haters Neelofa. Huh deme sure akan ngadap drama nih cos nk dapat ilham nk libas lakonan Neelofa

    • naz77

      February 12, 2018 at 8:39 am

      no saya xtgk,,, mr cinderella pn i tgk xtau citer apa…

Loading...
To Top