May 29th, 2017

Kebiasaannya, selebriti yang sudah berkahwin pasti akan berkongsi foto mereka bersama suami hampir setiap hari, namun buat pelakon Nabila Huda, beliau enggan terlalu memuat naik foto suaminya di media sosial kerana tidak mahu peminatnya merasa muak jika beliau asyik menayang kebahagiaannya.  Nabila yang mesra disapa Abil juga tidak kisah dengan segala spekulasi liar yang ditumbulkan mengenai status rumah tangganya yang dikatakan sedang bergolak.

Tak mahulah sering berkongsi gambar bersama suami nanti ada pihak yang naik ‘muak’ kerana sering menayang kebahagiaan, namun ia bukan bermakna saya menyembunyikan apa-apa. Sekiranya ada masa indah atau saya rasa hendak bergambar bersama suami, jadi adalah.

Kalau tidak, saya lebih selesa berkongsi mengenai kerjaya dan teman rapat. Kalau diikutkan, saya juga kini lebih gemar meluangkan masa kualiti bersama keluarga dan suami di rumah. Lagipun, memang sejak dulu lagi saya lebih suka berkongsi mengenai kerjaya.

Sejak dahulu lagi Abil memang jarang berkongsi kisah peribadinya kepada umum tetapi ia tidak bermakna beliau mempunyai masalah rumah tangga seperti yang dikhabarkan. Apa-apa pun, kami doakan agar Abil dan suami bahagia selalu sehingga ke akhir hayat.

Sumber Berita : BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...