Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Perlu Jelaskan Semua Yang Terjadi Dalam Hidup Saya – Elfira Loy

Tiba-tiba dikhabarkan sudah bertemu pengganti dan telah mengikat tali pertunangan baru-baru ini secara senyap dengan seorang anak Datuk, pelakon Elfira Loy kini dihimpit dengan pelbagai persoalan dan kontroversi.

Advertisement

Terpalit dengan pelbagai isu hangat, Elfira mengakui beliau ingin menjelaskan banyak perkara tetapi akhirnya membuat keputusan untuk berdiam diri sahaja kerana apa yang terjadi adalah ketentuan takdir yang sudah tertulis untuknya.

Pada masa yang sama, Elfira yang memuat naik luahan hatinya itu di akaun Instagram meminta agar masyarakat tidak terus menghukum dirinya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Pikio pikio

    September 11, 2018 at 10:57 am

    Elfira. you know best why you puttus tunang. You don’t have to canang whatever going ons in your life. When people don’t know the truth, they tend to make perceptions. Worst still if ada batu api spreading fitnah Don’t give a damn all these negativity. Just live your life. I have gone through difficult times. The hurt shattered me into pieces. But I was OK because Tuhan ada bagi Kekuatan dan ketabahan.

    Elfira, this is what I I told myself that kept me going! Even if whole world don’t believe in me it won’t break me cos I have my family who really trust and believe in me. Most important Allah SWT know the truth.

  2. nok gebuzzz

    September 11, 2018 at 8:33 am

    masalah skrang yg npk kesalahan kat ko!!ko yg minta putus tunang…pas tu alih2 ko becinta dgn org lain…sufian sampai skrang xd ckp ape2 and masih single….so mmg la org hentam ko….pas tu nak statment ayat baik2 jer….blah la ko…!!aku pon pelik sape yg minat ko!!

    • Anonymous

      September 11, 2018 at 9:21 pm

      kesimpulannya.. bersederhana lebih baik.. tunang ngan sufian dulu kn lebih manis dlm keadaan bersederhana je.. putuskan pertunangan pn tk proper.. pastu family sume acah nk support dengan buat statement ngarut2.. putus tunang sbb tk hafal al mulk laa.. sekarang jd mcm ne.. mmg la netizen yg ikut cite ckp mcm2.. telan je la el.. the path u chose.. face it then.. muhasabah diri.. dekatkan diri dengan Dia.. doa yg terbaik..

  3. ikan

    September 10, 2018 at 7:48 pm

    diamlah elfira

  4. Anonymous

    September 10, 2018 at 9:02 am

    Weh, anak umi nazeera comel kannn

  5. Anonymous

    September 10, 2018 at 9:00 am

    Web, anak umi nazeera comel Kan???

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama