Written by Bella | February 15th, 2019

Kontroversi skandal pelakon Zul Ariffin bersama dengan wanita Ukraine dikenali sebagai Tanya Glembotska sehingga hari ini menjadi tanda-tanya.

Banyak khabar angin mengatakan mereka ini memang mesra bersama dan mempunyai hubungan istimewa tetapi sehingga sekarang Zul masih berdiam diri enggan mengeluarkan sebarang kenyataan.

Menurut Zul, semuanya sudah pun jelas di mata orang awam mengenai dirinya dan Tanya, jadi tidak perlu untuk beliau membuat sebarang kenyataan. Masyarakat sudah mampu menilai sendiri apa yang mereka lihat.

Orang di luar sudah boleh berfikirlah. Saya tak perlu buat kenyataan rasmi berkenaan perkara itu. Saya tak tahu nak kata apa, mungkin macam sesetengah orang di Malaysia yang menggunakan panggilan tertentu dalam satu perhubungan. Sayang, baby, you, I. Orang nak gelar apa pun suka hati dialah.

Saya tak nak cakap dia syok sendiri. Apa yang saya boleh cakap, saya tak nak denied this and that, orang kat luar boleh menelah perkara itu tetapi apa yang ada sudah cukup jelas. Anda tak akan dapat sebarang kenyataan rasmi daripada saya. Apa yang anda tengok, anda pun tahu. Sudah ada di situ, jadi tengoklah!

Zul dikenali sebagai seorang yang tidak gemar bercerita tentang kisah peribadi dan percintaannya dengan umum tetapi daripada apa yang beliau katakan macam mereka berdua memang ada hubungan. Terpulanglah, asalkan tuan empunya badan bahagia. Kan?

Sumber Berita : Astro Gempak

20 responses to Tidak Nafikan, Zul Ariffin Akhirnya Mengaku Ada Hubungan Dengan Gadis Ukraine?

  1. anonymous says:

    no wonder la kena reject ngan bapak zahirah dulu…dah jelas berkepit tp masih x mengaku..kesian la sesape yg jd awek dia lepas ni

  2. Nenong says:

    Gadis melayu lagi pembersih..huhu.Segala terjaga tau..