Written by Bella | September 18th, 2019

Bertahun-tahun pakai hijab, pelakon Zarina Anjoulie akui tewas dengan “godaan” dan memuat naik fotonya tidak lagi bertudung. Menerusi akaun Instagramnya dia memohon maaf dan sedia menerima segala kecaman.

zarina anjoulie buka tudung

Entri itu dimuat naik susulan video Zarina tampil berani berpakaian seksi sehingga menampakkan sebahagian besar payudaranya.

Aku tewas, maafkan aku

zarina anjoulie seksi buka tudung

Netizen harap Zarina berubah

zarina anjoulie buka tudungzarina anjoulie seksizarina anjoulie seksizarina anjoulie seksiTidak dinafikan ramai mengecam tindakannya membuka hijab yang seakan mempermainkan agama, tetapi ada juga netizen yang berharap agar satu hari nanti Zarina akan berubah.

Kata-kata negatif hanya akan membuat jiwa seseorang itu lebih memberontak. Kita doakan yang baik-baik sahaja buat Zarina.

21 responses to Tidak Lagi Bertudung, Zarina Anjoulie Sedia Dikecam

  1. vrom2 says:

    biarlah..tu lg bagos drp pakai tudung tp serupa telanjang and mulot puaka.. lbh baik tk yh pakai.. die ni pon mmg porn star drp dlu.. ape nk diherankan..

    • Brunes says:

      yelah kalau janda sundal begini lah kejadiannya. sebenarnya dari dulu tidak ada yang berubah, hanya dia yang pandai cover.. blakang2 masih dia hisap dadah. sebab tu apa yg dia buat org tak boleh brain, normal people cant relate. she is a different level of hipokrit, dia berani bcs cable dia kuat.. you know, perempuan sundal like zarina will always be a sundal. will do anything for money, fame and attention. abg nara buat apa nak up kan cerita pasal dia ni tak ada moral langsung. stop making stupid people famous! nanti dia yang jadi kaya raya with people flocking to her ig, only because dia sundal.. seram! jangan lah bagi dia free publicity..

      • tak rela jilat retis sendu says:

        dlu pelik gk masa kes izani ismail pinjam nama dia lepak kt hotel, lg pelik gmbr g clubbing sama2 dgn izani ismail. zaman tu dh pakai tudung. yg tak boleh blah selamba je bangga dgn ubat jamu pepek dia tu. sy sokong orang janda meniaga untuk sara anak tp tak bangga kalau perangai sangat2 munafik dan mulut longkang. tak ada istilah biar mulut puaka asal hati baik, MULUT DAN PERANGAI PUN DAH MELAMBANGKAN SIFAT SEBENAR. sekurang2 pakai tudung dh mmg kewajipan macam solat. ni hati baik, suka menderma tp tak solat. sama je 2×5.

      • Anonymous says:

        dari dok menunggang…baik la dia bukak sis.
        tudung tu simbol takwa…dan dia pulak sejenis tersembol.
        bukak je lah…buat malu agama je.

      • Anonymous says:

        next…NEELOFA!!

    • Hj Tundung Saji says:

      Tak pe pakai tudung bukan wajib pun, dlm quran pun tak suruh and rambut pun bukannye aurat, langsung tak ada dlm quran

      • nana says:

        HJ TUNDUNG SAJI, BETUL DLM ALQURAN TAK SURUH TUTUP RAMBUT, SURUH TTP AURAT JE. tapi jgn lupa dlm alquran ada sebut sehelai rambut yg terdedah tu akan dibakar dalam neraka. benda dh mudah, tinggal pakai baju sarung tudung. tak perlu la nk pakai baldi, langsir, tirai manik kayu, simen, kotak, baju besi semata2 nk ttp aurat knp la nk susahkan diri. ALASAN JE TAK JUMPA SURUHAN PAKAI TUDUNG DALAM ALQURAN. PEMALAS DAN MENGADA2. apa yg boleh merosakkan diri, keluarga dan bangsa : KEJAHILAN DAN KEMALASAN:

    • Anonymous says:

      DARUI DULU DIA NI SUKA BUKAK2 TETEK..KENA TUNJUK2 KALAU TAK BUKAK NNTI LAMBT LAKU..

    • Anonymous says:

      DAH LAMA MENJANDA..KENALAH LELONG2 LAH SIKIT TETEK TU…KALU TK BASI

  2. meenasuvari says:

    Eh takpe! Tak kisah! Kita org KL mmg sume okayyyy! Tunggang tebalik weols takesah! Kalau Kelantan je baru kite kecam..hikss

  3. Anonymous says:

    Kasihan dengan anak

  4. roti planta says:

    tak heran pun…ni bukan sebab godaan sgt tp sebab dah memang perangai dia dari dulu mcm tu…sedangkan org yg jaga tingkah laku & tutur kata pun boleh ‘terbabas’..apatah lagi si ancholi yg langsung tak jaga perlakuan & tutur kata

    after all..its ZARINA ANJOULIE…nothing new

  5. Anonymous says:

    tak kan Mail tu pura2 pula di kelab malam tu tunjuk berhi peluk zarina kan masa berhijab dah lama buat ni…. emak ayam emak dadah lunyai sudah emak ni..
    tu lah berkawan dengan mail dan fatiha sambil minum2 dan terbang2 dalam kelam malam datuk datin pun ok je mail kan budak baik

  6. tweety2805 says:

    1) tgk sapa keliling ko masa ko dah berubah…sapa kwn2 ko….kalo masih kwn2 yg sama mmg berterbangan di tiup angin lah hijab kat kepala ko…..sapa kawan2kita itu lah cerminan kita…paling mudah nak bagi ko paham ko penagih dadah…pastu ko nak berubah & insaf…so adakah ko jaohkan diri dari geng2 penagih ko atau ko masih berkwan ngan mereka???????kalo ko nak berubah tapi masih geng ngan kwn2 penagih ko mmg ko bodo tahap langit ke 7….huhhhhh

    2) tak paham retis bila dah free hair balik akan mintak netizen doakan yg baik2 untuk ko…masalah nya ko ada doakan untuk diri ko sendiri?ada tak usaha ko sendiri untuk pergi ke arah kebaikan?berkumpul di majlis2 ilmu?membina hubungan baik dengan mereka2 yg berilmu?adeeeee?????????????????????

    ada akal kan?lu pikirlah sendiri….

    tu jer kecaman aku!
    Sekian.

  7. Ai says:

    Nape gambar 1st tu sekali tgk mcm muka cite nun lak

  8. Anonymous says:

    tak terkejut pun…next?

  9. anonymous says:

    jin tetek buat comeback rasa tercabar sebab hantu tetek beego dah bangkit

  10. syaitoonnnn says:

    tapi xpe..ramai pngikut2 bodoh dia still puja puji dia…ko puja puji dia pon xde dia nak bagi duit ngn ko..ko mngalakkan lagi dia buat jahat..mulut jahat..tak hipokrit gaisss..tgk kawan2 dia pulak..mcm mane perangai serupa jalang sekor2..

  11. hakak says:

    ala.. dia ni pakai ke tak pakai ke, sama je perangai.. lg elok la tak pakai.. at least tak memalukan org lain yg pakai tudung..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini