Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Kisah Fathia Nyanyi Dan Tukar Lirik Di Matamu Asalkan Tiada Serangan Peribadi – Sufian Suhaimi

Mempercayai setiap orang mempunyai cara tersendiri untuk berkarya, penyanyi Sufian Suhaimi tidak terasa hati apabila ada dakwaan mengatakan Fathia Latiff cuba mengeruhkan keadaan dengan membangkitkan isu putus tunangnya bersama Elfira Loy ketika mengubah lirik lagu Di Matamu untuk menjadi versi balasan terhadap single tersebut.

Advertisement

Sufian memuji apa yang dilakukan Fathia itu agak kreatif, namun beliau tetap berharap tiada sebarang sindiran yang tersirat.

Sebelum ini, memang ramai yang membuat ‘cover’ lagu ini dan saya sudah pun mendengarnya. Bagi saya, ini adalah antara lagu ‘cover’ yang kreatif. Saya tak rasa apa-apapun dan melihatnya sebagai cara untuk Fathia berkarya. Saya puji hasil kerjanya itu dan produksi terbabit.

Cuma harapan saya, apabila dia menyanyikan semula lagu itu dalam versinya sendiri, janganlah dia ada niat tertentu seperti membuat serangan peribadi secara berkias sehingga dilihat seperti cuba mencampuri urusan peribadi orang lain.

Advertisement

Terdahulu, netizen mempersoalkan apakah motif sebenar Fathia untuk terus melibatkan bekas tunang sufian itu dengan kenangan silamnya ketika Fathia “cc” lagu tersebut kepada Elfiradi Twitter. Malah, Elfira juga tidak faham mengapa Fathia berbuat demikian.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Mak Joyah

    April 4, 2018 at 9:27 am

    Kau duk diam2 je boleh tak fathia? Runsing la aku tengok kau ni

  2. Anonymous

    April 4, 2018 at 8:52 am

    ko goyang tetek jerla petai..tu jer kepakaran ko

  3. Nik

    April 4, 2018 at 7:36 am

    Masalahnye skg ni, si fatiha ni, buat cover lagu orang lain, tp duk promote video gah sgt mcm lagu dy sndirii. Try hardddd sgt. Mmg la xnafi suara dy sedap, tp mcm… err… nk perhatian sgt.

  4. Mrmaster

    April 3, 2018 at 10:39 pm

    Bagus jawapan pian.. tak payah melenting pun ..

  5. Anonymous

    April 3, 2018 at 8:43 pm

    Pian… kau saman jer lah fatiya ni.
    Dah lah x mintak izin kat kau… sukahati jer ambik lagu org

    • minah jambu say NO to drugs

      April 3, 2018 at 10:11 pm

      betol tu pian ! jangan kasi muka dngan ini fathia pasal dia banyak kurang ajar ! kalau nak bikin lagu mintak izin dulu la dngan orang punya lagu ni ! ni tak main nyanyiiii aje lagu orang ingat sedap sangat ke suara engkau tu huh !! orang mlayu memang cngini tak kesah tak kesah asal takde serangan peribadi huh benci laa cngini huh !!

    • Anonymous

      April 4, 2018 at 4:36 pm

      tak pernah teringin pn nak tengok lagu fathia ni.. kalo lalu kt timeline salu aku skip je

Loading...
To Top