Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Gila Mic Dan Tidak Terkinja-Kinja – Netizen Puji Sikap Profesional Bos Susu Farm Fresh

bos susu farm fresh

Pertama kali menaja rancangan Gegar Vaganza 2019, Ketua Pegawai Eksekutif Farm Fresh, Azmi Zainal atau lebih mesra dengan panggilan Bos Susu mendapat pujian netizen.

farm fresh

Advertisement

Rata-rata memuji sikapnya yang begitu profesional, tidak terikut-ikut dengan teknik pemasaran viral seperti penaja GV sebelum ini iaitu Datuk Seri Vida dan Datuk Seri Aliff Syukri yang umum mengetahui, agak agresif ketika mempromosikan produk mereka dan turut mencetuskan kontroversi.

Cara Azmi pula begitu sopan dan lemah-lembut. Ramai sokong seandainya syarikat tersebut meneruskan tajaan GV pada masa akan datang.

Tidak gila mic dan terkinja-kinja

azmi zainal farm fresh

Advertisement

Nampak profesional

bos susu farm fresh

bos susu farm fresh dipuji netizen

Kami pun puji sikap bersahaja Bos Susu, memang tidak perlu terlalu ‘try hard’ untuk mempromosikan produknya. Apa yang penting, bersikap profesional dan secara tidak langsung membawa imej yang baik terhadap jenamanya.

Sumber Berita : Naim Mustafa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    December 24, 2019 at 7:06 pm

    Haha salah 1 sebab aku tgk gv dr mula sampai final sebab penaja semua x lebih2 n terkinja2 memekik sana sini, nak taja pon tau batas bila live. Trus aku jd pembeli susu farm fresh hehe

  2. umairah

    December 24, 2019 at 5:03 pm

    masing2 punya caralah, uolls terhibur dan boleh membahan pd masa yg sama, apaadakessssss

  3. Anonymous

    December 24, 2019 at 5:03 pm

    Susu Farmfresh memang susu 1 Malaysia.. CEO – Loi Tuan Ee, COO – Azmi Zainal CFO – Ganesh Nadarajah. Syabas!

  4. Anonymous

    December 24, 2019 at 1:17 pm

    Susua FF mmg best..aku suka yg campur kurma tu…mmg setia dgn produk Melayu kita ni…semoga FF terus berkembang maju dgn tidak menipu mcm produk Susu Pisang Nilofar….harap ejen2 Nilofar contohi bisnes FF ni (jgnlah sanggup menipu utk kayakan diri)…FF ni pun appoint semua pekerja Melayu Islam…semoga FF terus berjaya..Aamiin.

  5. Anonymous

    December 24, 2019 at 1:11 pm

    Ni baru susu sebenar…mmg lembu dari ladang.. bkn mcm susu Pisang Neeelofa..campur dan rasa asin pisang kuat sgt…(ni bkn statement nak jatuhkan Melayu ok)…sbb Farm Fresh pun Melayu…cuma aku x sokong produk penipu (gunakan populariti utk kayakan diri)

Loading...
To Top