June 20th, 2017

Jika anda peminat setia Fasha Sandha dan menjadi pengikut beliau di Instagram, pasti anda tahu dua orang anaknya, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemaima sangat manja dengan Fasha.

Semalam, Fasha menerusi akaun Instagramnya ada meluahkan rasa kecewa apabila Jemaima mempunyai kesan calar dan lebam pada bahagian tepi matanya. Daripada kapsyen yang dimuat naik Fasha beliau memang sangat kecewa dan tertanya apakah yang berlaku kepada anaknya itu.

Berikut antara muat naik Fasha di Instagramnya :-

Luahan Fasha itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang menganggap ia perkara biasa kerana kanak-kanak ada kalanya secara tidak sengaja cedera ketika bermain, namun ada juga yang berpendapat tindakan Fasha untuk memuat naik luahan itu di media sosial tidak salah kerana seorang ibu berhak untuk mengetahui apakah sebenarnya yang telah terjadi kepada anak kesayangan beliau itu.
habibP.S: Pergh cantik betul rantai tangan HABIB yang dikeluarkan khas bersempena Hari Raya Aidilfitri ini. Kalau pakai di pagi raya nie, memang confirm akan tambah seri dan makin menawan. Banyak lagi koleksi-koleksi HABIB yang sangat memukau bersempena kempen “Budayakan Rantaian Kasih” tahun ini. Boleh tengok puas-puas di https://rantaiankasih.habibjewels.com atau kalau nak lagi puas hati, terus je ke cawangan HABIB berdekatan. Boleh belek-belek dan terus beli kalau berkenan. Tak gitu? 


Comments are closed.

Loading...