Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Berbaloi Bertahan, Suami Tetap Curang Berkali-Kali – Netizen Nasihat Bella Astillah

Sekali lagi kita digemparkan dengan berita penyanyi dan pelakon Aliff Aziz yang kantoi curang. Kali ini, dia didakwa menjalin hubungan dengan seorang remaja perempuan yang baru sahaja berusia 17 tahun. Foto intim mereka dibongkarkan oleh seorang individu menerusi akaun Twitter.

Advertisement

Apabila kontroversi hangat ini mula viral, rata-rata netizen mula memikirkan pula isteri Aliff iaitu Bella Astillah  yang sebelumi ini tetap memaafkan suaminya itu dan mahu menyelamatkan rumah tangganya.

Tidak dinafikan, sebelum ini netizen muak dengan tindakan Bella yang hanya meluahkan perasaan mengenai suaminya, tetapi mereka sebenarnya masih lagi simpati dengan nasib Bella dan menasihati wanita itu untuk berhenti menyakiti dirinya.

Untuk apa terus mempertahankan lagi hubungannya dengan Aliff sedangkan suaminya itu tetap berlaku curang. Bella berhak untuk mendapatkan seorang yang lebih baik. Jangan terus hidup dalam derita.

Buat masa ini, Bella masih belum mengeluarkan kenyataan di media sosial berhubung kecurangan suaminya. Sama-sama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. Ros

    May 14, 2019 at 3:06 pm

    Dia dah up latest post kat ig dia as of 3 petang yg dia nak bercerai. Lambat ar korang ni. Gi research sebelum serang. #bawanglambat #nafsulelakinganbinatangbukanjauhpun #nextgossipplease

  2. Anonymous

    May 14, 2019 at 3:04 pm

    Huh budak umur 17 tahun, anak org kaya tak pela jugak, ada harta berjuta2, ni kalau minah rempit , dtg pulak dri kuarga bermasalah..x kan test mcm ni Aliff ko nak. Ko nk bgi Bella marah dan failkan cerai…tunjukkan semua bukti, kau boleh je jgn bagi budak tu ambil gmbr. Kau pulak setuju, hai ye…nk jahat tapi x pandai. Ko makan kat situ, berak kt situ..mmglah kantoi. Baguslah kalau bella bertindak mcm tu, tapi bella tu harap fhm lah.
    Tapi baguslah kantoi berkali2 agar bella tu SEDAR SESEDARNYA.

    • Anonymous

      May 14, 2019 at 4:10 pm

      bukan test lah… taste

    • Anonymous

      May 14, 2019 at 4:13 pm

      iyolh.nk cepat.
      t.kasih

  3. Papo jela

    May 14, 2019 at 2:51 pm

    Nak bagi laki kawen lain, takut kene HIV atau penyakit kelamin atau penyakit mental pulak. Nak cerai n kawen lain takut suami baru pon 2×5 jugak. Nak jadi janda sampai mati pon tua nanti susah pulak. Entah la pening lah hidop ni.

  4. ex fans lofa

    May 14, 2019 at 2:32 pm

    kalau da perempuan camni pun aliff bedal, you should think again. bukan mendoakan tapi takut kang tak pasal2 awak pulak terkene penyakit. move on bella. last aku nasihatkan kau ni. move on.

  5. Anonymous

    May 14, 2019 at 2:16 pm

    aliff aziz is a sex maniac..should go consult before late..bella be strong and pray

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top