Written by Bella | September 3rd, 2018

Hampir setahun mendirikan rumah tangga, ramai sebenarnya peminat yang tidak sabar untuk menantikan kehadiran cahaya mata pasangan Nur Fazura dan Fattah Amin.

Fattah sebelum ini ada memberitahu beliau dan isteri tidak mempunyai perancangan tertentu berkaitan soal zuriat dan meminta peminat mendoakan yang terbaik buat mereka.

Terbaru, Fazura khabarnya kurang sihat dan terpaksa ditahan di hospital. Pelakon jelita itu juga ada memuat naik foto beliau dan suami menonton filem bersama dalam sebuah bilik wad. Fattah turut memuat naik Insta Stories dimana beliau sedang menenami isterinya yang sedang sakit.

Susulan itu, ramai yang membuat andaian mengatakan Fazura mungkin sedang berbadan dua. Berikut antara komen di Instagram Fazura :-

Ramai yang tidak sabar untuk melihat pasangan ini bergelar ibu dan bapa bukan? Apa-apa pun, kita doakan agar Fazura cepat sembuh.

18 responses to Tiba-Tiba Jatuh Sakit Dan Ditahan Di Hospital, Peminat Spekulasi Fazura Hamil?

  1. Hanky Panky says:

    Over tau netizen ni. Kalau dia tak preggy..tau tak it hurts to her? Org dh harap mcm2 kat dia..tetibe sbnrnya takde. Rilek2 je dah la. Haihh..

    48

    0
  2. Haha says:

    Makcik Lopa juga yg mereput sorang2…

    5

    19
    • whoknows says:

      hang mereput dak?

      6

      2
    • Anon says:

      Awal2 mcm hmm oklah bila cerita psl fattzura nak kena kaitkan dgn neelofa sbb exnya fa kan..tp lama2 aiyoo sudah2 la tu wei netizen..geli tau x ..neelofa kena nangis smpi buta mata hantuk kepala kat dinding meroyan pasal fa depan mata korang baru puas hati ke apa..eiii..

      19

      0
  3. wekkkkkkk says:

    Sebenarnya dia hamil. Tak mau ckp dulu. Dia masuk cepital sbb..BERKUMINGKINAN..dia ada kencing manis, kencing kotor, saluran kencing sumbat, atau apa shj yg mmbabitkan ketika dlm hamil. Sbb dia sudah 34 tahun…mcm2 risiko hamil pertama kali.
    berkemungkinan shj wekk teka, sbb apa yg wekk teka dulu ADALAH BENAR masa Faz dan Fat merahsiakan ada kenduri sebelum pergi Umrah. Mereka pending dulu form nikah tu hantar ke Jab. Agama…padahal sudah menikah.
    Lepas menikah baru pergi Umrah, lepas balik dri Umrah baru buat pengumuman.

    1

    12
  4. wekkkkkkk says:

    Wanita yg berumur jika hamil:-antaranya..
    1. Mana tahu Fazz tu..ada kencing manis.
    2. Mana tahu Fazz tu ..ada kencing kotor, bila kencing kotor..saluran tersumbat, nak kencing x boleh, pinggang sakit.. sbb proses pembesaran janin..
    3. Mana tahu Fazz tu..kekurangan air dl badan.
    …sbb tu masuk cepital

    0

    8
  5. Real says:

    handsomenyaaa fattah amin

    2

    6
  6. Anonymous says:

    suka sgt jaket kulit..kulit apa x tau..

    1

    0
  7. Anonymous says:

    doa yang baik2 jela..takyah speku sgt

    1

    0
  8. Nini says:

    Hamil kurang air, byk aktif atau salah makan..masuk sepital biasalh tu..moga triads yg serious sihat hendaknya..

    2

    0
  9. candy b says:

    Rilek2 je dah la. Haihh..

    0

    0

Leave a Comment

Optional