Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tiada Yang Sudi Hadiahkan Cincin, Akhirnya Mira Filzah Beli Sendiri

Berbunga hati seorang wanita kalau ada yang sudi menghadiahkan sesuatu yang istimewa seperti cincin, kata orang memang menjadi idaman ye dak? Begitulah juga harapan pelakon cantik manis, Mira Filzah.

Advertisement

Bukannya tidak mampu hendak membeli cincin yang diinginkan namun merasakan hadiah daripada seseorang mampu memberi nilai tersendiri serta memori indah kepada beluau.

Namun, Mira akhirnya membuat keputusan untuk membeli sendiri cincin itu sebagai hadiah untuk dirinya sendiri dan menjadi sebahagian simbolik kekuatan seorang wanita.

Ehem, adakah posting Mira ini seakan memberi ‘hint’ agar orang istimewa cepat masuk meminangnya? Biasalah kalau wanita ini memang tidak gemar untuk cakap secara langsung, mesti ada bagi maksud tersirat. Betul tak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. Anonymous

    January 3, 2019 at 12:18 pm

    mira mau yg tinggi , kalau mira berdiri sebelah pakwe, kepala mira di dada pakwe tu..

  2. nurse

    January 3, 2019 at 12:15 pm

    kalau nak populariti ko merudum…kawin la dgn hidung kembang tu. eeee….choy.

  3. yinboyfriendsajataccident

    January 3, 2019 at 12:13 pm

    Bosan lah pasal dia, bajet ayu

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 4:09 pm

      memang ayu pun… dibanding dgn kau wakakakkaa

  4. nok gebuzzz

    January 3, 2019 at 12:11 pm

    zizan cepat2 la masuk meminang….mira x sabar dah tu….jgn bagi org tggu lama2..nnty dikebas org..

  5. Anonymous

    January 3, 2019 at 12:06 pm

    ko kena ada pakai emas sendiri yg ko beli, rantai, gelang kaki, cincin, bagi diri ko tu ada bercahaya sikit, baru lelaki ada menjeling tgok ko..eh..ehh..byk toi emas dia, org tahu ko kaya…maka lepas ni adalah org akan dtg bgi menambah2 lagi emas tu. Tk gitu…tpi AWAS..byk lelaki mata duitan skrg ni ye..lepas menikah habis semua ….

    • mat sahdo

      January 3, 2019 at 12:11 pm

      padan muka, kena reject dgn zizan. pompuan bodoh je bercouple dgn playboy tua tak handsome. cari yg muda….hahahaha mira ..mira. bengap tu ko mcm yg lain2.

    • Nurse Girang

      January 3, 2019 at 12:16 pm

      zizang..not our level.

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 1:44 pm

      mat sahdo, die da clash ke ngan zizang?

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 6:46 pm

      Well, honestly ak pn ada perasaan mcm tu. teringin nk pakai cincin tp nk org yg bagi. Tp belum smpai jodoh nk buat mcm mana.

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 2:04 pm

      elok la tak jd dgn zizan pon. mira blh dpt yg lebih baik la dr si zizan tu.

    • Anonymous

      January 3, 2019 at 12:17 pm

      mcm bangang je tajuk. sesuai dgn gelaran gedik

    • acik

      January 3, 2019 at 2:03 pm

      i pernah jumpa dia face to face…baru je lagi . dia ok je…tak sombong/ gedik jauh sekali. wpon nampak penat, maybe br lps shooting, tp semua yg nak amek gambar dgn dia dia layan…lemah lembut je

Loading...
To Top