Written by AbangNara | January 30th, 2012

Berhentikan sekejap demam AJL26 dan bukalah telinga untuk mendengar penjelasan daripada Tasha Shilla tentang gosip yang menyatakan dia membuat tarian ghairah di The Rootz baru-baru ini. Abang Nara pasti ramai yang kecewa kerana Tasha Shilla sekadar menari biasa-biasa sahaja bukannya pole dance seperti yang dihebahkan. Abang Nara tak dapat bayangkan wajah innocent Tasha Shilla menari pole dance. Boleh terkejung urat kaki dibuatnya.

tasha shilla

Yang pastinya, Tasha Shilla mengakui yang dia memang berada di The Rootz untuk menyambut hari jadinya. Berikut adalah penerangan daripada Tasha Shilla menerusi Facebook Tasha Shilla.

tasha shilla

tasha shilla

Jadi kepada yang berharap agar ada video pole dance Tasha Shilla diupload ke YouTube, lupakanlah sahaja harapan anda itu. Kepada Tasha Shilla, lain kali birthday party tak payahlah buat kat The Rootz. Kan tempat ramai orang tue. Ajaklah member-member rapat layan karaoke kat RedBox pun dah ok dah kot. Tak gitu?

113 responses to Tiada Tarian Ghairah, Hanya Sekadar Menari Biasa-Biasa – Tasha Shilla

  1. KakJah says:

    KELAS ko nokkk!!

    0

    0
    • Rooney si ulat sampah says:

      ko 1st nok! TAHNIAH~!! kelasss ko jah!!

      0

      0
      • johara pg era says:

        yes i WHEN there?hahahaha…klas ko jahhh

        0

        0
      • uglynara says:

        Twitter Tasha – Yes i when there.. (HAHAHAHA supposedly i went there) alaaaaaa tkyah la speaking kan dah malu…. adeh.!!!

        0

        0
      • Larahati says:

        yes i “When” there……
        Mata aku yg kero ker apa a? Mklum aku pkai hp ja buka blog nara ni tk bleh zoom kecik aje tulisan…

        Guna aje bhasa ibunda kita lh klau konfius tu…
        When=went

        0

        0
      • cherrina says:

        WENT there cik tasha..sib baik bukan nk tulis dlm exam..klu dak dh kene tolak 1 markah tu

        0

        0
      • Bebe says:

        Yes … she “when” there people… ekekeke… ape ker jadah nak bispeaking tapi x betul ejaan nye nie… Haiz… tht’s y, everyone may try to speak English , but not everyone can spell it correctly… Lol…. My advice cik Tasha oi… pegi la tgk rancangan SPell It Right daripada nak bkeliaran tak tentu hala & celebrate kat tmpt yg boleh mdatang fitnah yer….

        0

        0
      • inilah padahnya bila berlakon dan sanggup menerima tawaran untuk menutur dialog bodoh macam “abang memang tak layak untuk dicintai. benci abang!” yang sungguh tak realistik. oh, really? memang dalam dunia sebenar camtu ke? kalau menyalak camtu, berkesan la wataknya? baik tengok Songlap yang tak nampak pun cam berlakon tapi real.

        0

        0
      • yang yakin says:

        buat malu je klu speaking kat public salah..ha3

        0

        0
      • see says:

        bawak2 lah bergaul dgn orang. macamlah korang tak penah silap tulis waima bahasa ibunda pun. orang Inggeris pun belaja English. Penah tengok or baca tulisan,spelling some ‘mat saleh’?
        benda kecik mcm tu pun nak amik jdkan isu.
        tak boleh lah kata ‘tak payahlah speaking’, at least dia cuba. masalah melayu kita ni, bila org lain speaking, mula la mengata. waktu yg sama, berharap lah dia pun fasih english.
        sedih tgk anak2 melayu kita ni..time interview tercungap2. suruh tulis self introduction, ayat mcm ok.bab speaking berterabur. keyakinan takde langsung.tinggi mana kamu blaja, banyak mana cgpa kamu dpt, tak tentu lagi membantu.
        nasihat saya, sebelum make fun of other ppl, tengok diri sendiri dulu

        -tak suka, sakit hati, tak boleh terima nasihat saya, ramai2la dislike..maka akan ‘hide’ lah ia..

        0

        0
      • i also when there cik tasha, then i drink-drink, i going when-when head weng. can or not?

        0

        0
    • Akak Nak Juga says:

      Kenapa laa kawan2 si Tasha ni bodoh sangat duk wat party2 mcm tu ?? Pilah laa kwn2 yg elok skit cik tasha oii lau stok kwn2 nk bg jahanam mcm tu reenti kan laa..

      0

      0
      • Aurell says:

        When = Went
        Pilah = Pilih

        Kesimpulan: even orh mlayu pon bleh slh eja bahasa ibunda sndiri so jgn laa ske drop org klu dye wat slh lam tulisan dye.TQ

        0

        0
    • Suparman says:

      Standard la tu kn jwpn artis ?
      kalau xde angin masakn pokok goyang..

      Lain kali,kalau x mo fitnah jadi,xpayah pegi tempat2 maksiat..

      0

      0
  2. ain says:

    yelah tu……….

    0

    0
    • lee says:

      kalau sy ckp sy ada kt tempat tuhari apa cik Tasha nk ckp.??.n bkn sy sorng jee yg nmpk pada mlm tu..

      0

      0
      • aima says:

        aku pun nampak tp dh die x nk ngaku..xpe sepandai2 tupai melompat akhirnyejatuh ke tnh jugak…hati2 la cik tasha jgn biar pisang berbuah 2x..

        0

        0
  3. propa jer tau si bunga april ni..

    0

    0
  4. Saye ler Perempuan Itew... says:

    cik tasha yg manis, kita sambut hari jadi buat lah kenduri kesyukuran, panggil orang baca selawat..solat sunat syukur.. bukan ala kristian mcm ni :)

    0

    0
    • apahtakhal says:

      artis jahilliah

      0

      0
      • hothotheat says:

        yang bukan artis pon klu celebrate bufday mengalahkn artis. .nak kate ape. .doakan aje mereka-meraka ini mendapat NURhidayah. .jgn nak kate lbh². .kita pon jahil jugak. .

        0

        0
    • 1Malaysia says:

      minta maaf..terkilan lihat komen cik ni..utk pengetahuan bukan agama kristian yg melakukan perkara -perkara seperti ini..agama kami juga melarang melakukan perbuatan2 yg tdk senonoh seperti itu..kelakuan seperti itu adalah pengaruh2 dari budaya barat…kesal dgn tanggapan2 setengah orang yang menyamakan budaya2 barat dengan agama kristian..kristian mengajar umat2nya untuk melakukan kebaikan dan bukannya kejahatan..sekian terima kasih..sa no to racist..

      0

      0
      • Anonymous says:

        setuju dgn anda..

        0

        0
      • Lala` says:

        I soooo agreee….. with mindset like tht, no wonder we still hv problem understanding each other especially in terms of beliefs & races…. So say no to words tht may hurt people… and again … just bcuz celebrity in western went out & partaaay all nite long doesn’t mean they do it because of the religion ya… Ignorance is a bliss … soooo dont go around prancing ur ignorance to all cik “sayer ler perempuan itew”… TQ…. Spread LOVE not HATE….

        0

        0
      • jason betton says:

        yes its true..please dont say like that..think before you speak

        0

        0
    • Anonymous says:

      yess that’s ritee…………

      0

      0
      • Aku says:

        Super duper stupid!! No wonder la dok bwh tempurung.. Agama mana yg ajar soh pg minum arak, menari bogel, etc??? Kalau ko nak bukti bawak2 la baca buku agama org lain baru ko paham sket.. Bc bukan nak murtadkan ko tp bc nk bg ko tau spya sume agama melarang benda2 x elok! Nampak sgt kebodohan ko ni! Aku yg agama lain ni pn paham ape yg agama ko bole or xbole xkan ko xleh pk kot??

        0

        0
    • jon says:

      heyy chill…relaks..tarik nafas…….careful okay….be responsible when writing….abg nara ni pon satu…tolongla jage ‘budak2’ yg menyalak nyalak kt sini ni…….

      0

      0
    • alania says:

      emm perlu ke ckp ‘ala kristian’ ? untuk pengetahuan anda, bukan semua kristian mcm tu tp cara ckp tu mcm refer semua je. cakap kena betul my friend. yes saya ini agama kristian, i don’t drink, smoke and go to club. thats the truth. please lahh, kita kan 1malaysia. jgn ckp mcm tu. :)

      0

      0
      • im a christian women says:

        to sayer la pempuan itew.. my dear friend, “benda ala kristian “? i beg your pardon..semua agama mengajar benda2 yang baik ok ? biasalah manusia x kira agama, semua pun ada buat salah.. so why kena tunding jari pada agama kristian pulak?? but its ok, sebagai seorang kristian, kami selalu terbuka untuk memaafkan org lain..so i forgive you my friend,tp tlg lah jgn buat tuduhan melulu.. 1malayisa ok,, say no to racism..

        0

        0
  5. need says:

    “when there”??? ape yg cube dicakapkan oleh beliau?? adakah “went there”???

    0

    0
  6. cikgu mail says:

    kdg2 artid suke sgt gune bahasa inggeris…tp bile tulis…emm…. when-bila, went-pergi….. btw its good to impove ur english skil…

    0

    0
    • kekasihbotak says:

      cikgu mail cikgu bhs inggeris ke..?nak ajar pun kena betul..awk pun cam ketam ajar anak berjalan. impove tu ape ek dlm kamus?improve kot..

      0

      0
      • cikgu mail says:

        salah taip la….bukan sngja….skil pn saya taip simple je….at least taw mne yg btul mne yg salah…wakakkakak…

        0

        0
    • suriabajahitam says:

      yolah tu cikgu mail..awk blh plk salah taip..kot si shila 2 pn salah taip bkn sbb dia xtau..

      0

      0
      • gaban says:

        Setuju! Paku dulang paku serpih, mengata orang, dia tu yang lebih.
        Dah la kutuk-kutuk orang, bukannya budak Tasya tu sengaja pon… Bersangka baik lah dgn semua orang kan dituntut oleh nabi..

        0

        0
      • cikgu mail says:

        bukan mngtuk la wei..just detect je…law mngutuk mcm ko la tibe2 kutuk aku..hahahhahaha….aku cume mbetulkin n detect ape yg salah..ko plak melalak pe sal..ase nye aku xde lak kutuk shila…aku cakap je…kutuk ngn cakap x sama la wei…yg ko kutuk aku pesal lak..aku xkutuk ko pn..xjg kutuk shila kesygn ko tu…skdar cakap salah ker??? ke ko ni sedara mara shila….hahahahhaha…dah la wei…actually mmg saya guru bhsa inggeris…jadi…apalah mslhnye….jgn la trus nak ngutuk org angin terus..tgok kondisi ayat tu betul2…kate org ngutuk tp sndri ngutuk jg…emmm…sapa lak ketam yg ngajar ank jadinyer ni?? pe pe pn…rilex la bro…tu artis je pun…dh nama nye artis..org akn tgok keseluruhan..sbb die public figure…tenangla law ada org nak betulkn ksilapn n kesalahn die pun..tu nama nya org peka….huhuhuhuh

        0

        0
      • cantek says:

        betul kata cikgu mail…setakat artis je pun xelok la nak bgaduh nak mngutuk…rilek la kome2…. law org mbetulkn kesalahan die tu prkara biasa la tu..saya pun x nmpak cikgu mail mengutuk…die kate kda2 artis ni suke gune bhsa inggeris tp x tahu bhsa yg dorg gune tu salah…
        pada saya, ramai artis yg gune bhsa inggeris sekadar nak berlagak nak tunjuk standard…tp law salah cmni kn malu sndri..jadi elok la gune bhsa yg sndri tahu n org tahu….ni bukan mengutuk ye..ni pndangan…saya sokong cikgu mail…. =)

        0

        0
      • gaban says:

        Melalak kepala hangguk kau, Cikgu Mail. Bila masa aku kutuk kau? Aku cuma tegur & nasihat kau jer.. Tu la fungsinya pantun 2 kerat Melayu, menyindir dalam berpuitis. Tak kutuk kau kata? Tak payah nak tegakkan benang basah la, Cikgu Mail.. Kalau kau betul-betul ikhlas nak tegur kesilapan Bahasa Inggeris si Tasha tu, pergi tweet or post kat laman sosial dia la. Tak pon tulis surat or jumpa terus secara bersemuka. Yang kau nak post kat sini pehal? Nak “pancing” orang lain agar terus-terusan men”kondem” kesalahan ejaan dia? Nak “umpan” orang lain supaya nampak yang kau tu terror Bahasa Inggeris? ( betul ke guru bahasa Inggeris? ) Dan kalau betul pun kau ni seorang guru, macam ni ke perangai kau yang sepatutnya? Ini dah kira mengadu domba, mengajak, mengumpan, menghasut orang lain ( secara halus ) supaya melihat kecelaan, kekhilafan seseorang yang lain. Kemudian ko “claim” perbuatan kau ni kononnya “mendetect & membetulkan”. Come on la, tak payah la nak berlagak suci..Lebih baik kau beri perhatian kat anak-anak murid kau tu agar diorang pertingkatkan lagi mutu Bahasa Inggeris diorang ( terutamanya murid Melayu ) daripada kau dok menyibuk tunjuk pandai kat sini, macam good-good jer.. Rileks la, si Tasha tu salah eja perkataan “went” jadi perkataan “when” tu perkara yang tak perlu diperbesarkan. Orang Melayu, orang Cina & orang India kalau salah eja perkataan Inggeris dalam laman sosial tu kecik punya hal la… Kalau presiden Obama yang salah taip, takper la jugak kau nak kondem. Kalau kita andaikan si Tasya tu berbual dengan mana-mana omputeh, dan apabila sampai kat ayat yang berbunyi ” Yes, I when there…” omputeh tu pon tak akan susah-susahkan kepala otak nak pikir dia ni maksudkan “went” ke “when” sebab dengan adanya perkataan “there” tu pun dah terbukti maksud si Tasya ialah, “Ya, saya ke sana” BUKANNYA “Ya, saya bila sana”. Daripada kita susah payah buat dosa kering kutuk kesalahan ejaan Bahasa Inggeris orang lain, lebih baik kita susah payah perjuangkan & martabatkan Bahasa Melayu kita ni yang dah semakin terancam kedaulatannya. Tolong la, orang Melayu… jangan suka sangat cari salah orang lain. Kita ni pun bukan perfect sangat, ada jugak buat silap. Kepada yang tegur kesilapan si Tasya yang menari kat The Rootz tu, tang tu aku memang setuju dan memang tak patut la orang Melayu Islam buat birthday party ala-ala barat yang boleh mendorong orang menfitnah kita

        0

        0
      • Anonymous says:

        ckgu mail tu konfem sejenis cikgu lelaki yg lembut ala gay gitu.. takleh org tegur sikit tros melanton.. jaga2 korang, takot ckgu mail ni pegang konek anak murid laki kat stor sukan skolah dia..

        0

        0
      • Anonymous says:

        hahahaha… lawak..2

        0

        0
      • cikgu mail says:

        pulak dah…ok lah..kalo saya salah saya mnta maaf lah..hahahha…bace elok22 la kate2 saya tu law saya mngutuk ke ape…ataw saya terasa ke apa…ape2 pn…terima kasih la tgur ye..pnjg berjela..tp pada saya…artis mmg sllu mcm ni pun..kite sbg org luar xkn nak bgaduh pasal artis ni lak…saya xde niat pn..cume detect je..post kt sini pn biasa2 je…kali prtama kot try komen…pe pe pn..tenang la bro…law bro rasa bro betul…bro betul la tu..saya salah la..ok? deal..awak betul saya salah… pe pe pn..rilek la…. =)

        0

        0
      • gaban says:

        Okay, sebagai umat Islam, saya pon nak minta maaf kat Cikgu… Saya bukan nak menang sorang. Saya mengaku saya pon tak betul… Saya pon takmau panjang-panjang isu remeh macam ni.. Maafkan saya Cikgu Mail… Assalamualaikum.

        0

        0
      • Tasha Shilott says:

        mmg jelas cikgu mail seorg yg profesional dan merendah diri…. memnta maaf walaupun kenyataan disalah erti……kat gaban, komen berjela menghakimi org tp lgsung x hormat org n x profesional…huhuhu…
        ambik la pngajaran..jgn ingt diri tu bagossss sgt okeh….

        awak baca la kata2 awak tu kt org…elok sgt ke… sudah2 la tu nak komen n nak tunjuk alim nak tunjuk baik…dari kate2 pun org leh mnilai wpun awk komen islamik..fikir-fikir kn lah….

        0

        0
    • Anonymous says:

      rasenyer..xde lak cikgu mail mbesarkn spt yg tu cakap..mcm cume ckp cmtu je…xtaw lak sapa yg mbesarkn hal ni..huhuhu…x sokong sapa2..tp mnilai dr yg saya baca n lihat..pe pe pn..xyah la emosi2..rilek la..sal artis cmni je pun nk emo…sapa sgt la tsya shila ni…adooiiii….

      0

      0
      • mangkuk says:

        gabann yg emo terlebih…wakakkakakkaka…komen pnjg berjela…tunjuk alim sgt……tp emo tahap gaban…huhuhuhuhhu……x profesionalll lgsunggg…..

        0

        0
      • laser perez says:

        BBOOOOOO kt gaban..ni la penilaian saya dr apa yg saya baca… BOOOOO gaban BOOOO……

        0

        0
      • ade aku kesah says:

        bagi tepukan kt komen terpanjang dan terbaik kt entry ni…TAHNIAHHH…awak terbaik….wakakaka….

        ( semata-mata kerana tasya shilot ni..snggup buat karangan…wakakakaka…..bnyak nyer masa die nak melawan nak menang nak tunjuk baik pnyer pasal………)

        pengajaran..pengajaran..pengajaran…

        0

        0
      • laser perez says:

        die nak ngajar cikgu mail…padahal die sndriiii??????

        BOOOOO….Gabannn BOOOOO……Nak tegur org dgn kate2 cmtu……BOOO La…

        0

        0
  7. soffea_zulaikha says:

    tak kisah la ko dance biasa ke,gelek gerudi ke,sepatut nya kalau betul ko da pikir masak-masak sebelum pergi,jawapan nya ko takkan pergi…ni sebab tak pikir masak-masak la ni..ape la putar belit je taw…takpe aku paham…jawapan yang nak menyelamatkan..(pikir positif)

    0

    0
  8. sweet says:

    apa salahnya sambut birthday buat doa selamat..kenduri kecil2..boleh kumpul dgn sedara mara & kawan2..kan lebih berkat..=)

    0

    0
  9. Rooney says:

    Of course ADA tarian ghairah.

    She’s a bimbo for god sake.

    She’s not NEELOFA yang pandai (ex MRSM, but she’s really really brilliant i tell you).

    NEELOFA sexy with brains and attitude.

    Seriously have you ever seen pelakon / model yang cantik macam Tasha ni baik baik? I was in the club even nampak budak AF menari hisap rokok lagi.

    Yeah rite ko dah pergi club nak goyang-goyang manja je ke? PLEASE…

    0

    0
  10. gegirlz says:

    agaknyer dia x prasan tu…dia ingt dia menari biase2 jer…tp org lain prasan dia menari ghairah…hehehe…

    0

    0
  11. makcik says:

    yes i when there… salah Grammar…sptutnya yes I went there…

    0

    0
  12. ahmad razi says:

    beginilah wanita akhir zaman. nuff said. semoga wanita2 sebegini berubah ke jalan yg diredhai. Insyallah

    0

    0
  13. me myself says:

    aku aritu ada g farmasi kt ampang ni…ada la minah msk n dgr dia ckp nk mintak ubat bisul…aku buat dek je sekali tertoleh rupanya minah ni.patut la ckp pelan2 je..malu org dgr dia ada bisul kott.

    0

    0
  14. redcarpet says:

    harus ke wt parti tari mnari bler nk celebrate besday cik tasha??? . . retis mesia sume hipokrit …

    0

    0
    • Cik piNgu says:

      ntahnya..perlu ke artis2 malaysia weh buat tari2an kalo besday?

      Tasha Shila adik manis, u ckp da pk elok2.
      Kalo da elok2 pk masak2, xde la tindakan mcm ni u ambik okey!
      sendiri pk lah..

      0

      0
  15. great husband says:

    Yes, I went there…bukan “when” 2x aku baca statement ko..hihihihh

    0

    0
  16. mm says:

    sedekahkan pulut kuning kt anak2 yatim lagi berkat..

    0

    0
  17. aak says:

    i when there????

    0

    0
  18. LOLZZ says:

    BETULL..LOFA SGT PANDAI DR SEGI BRAIN..DA JUMPA DIA..TAK SOMBONG..CARA DIA CKP PUN JENIS BUDAK2 YANG BEFIKIRAN PANDAI…MESRA NGN CP JE SI LOFA NI…BARU JUMPA DIA NGN SHAH JASZLE..GILA SPORTING 2 ORANG NIE..LALALALLA..NAK KATE LOFA CANTIK..OK LAH..BIASE JE DIA..HEHE

    0

    0
  19. kakak rockiah propa says:

    sayangnye..muke cntik tp attitude hampeh. dlu kje promoter pon kuat rembat brg..

    0

    0
    • kikilala says:

      serius??

      0

      0
      • sayang says:

        hihihi yup dulu dia keje promoter..hehehehe.. dulu sama tpt keje dgn kwn aku..jupe kwn aku skrg pn buat2 x knl..hihihi aku pn de time tu..kwn aku kata xpela x kenal heheh.. ms tu dia dgn bf tua dia..menari2 melompat kt club..hehe mmg x duk diam..pnt bf tua dia jaga..hihihi..

        0

        0
    • nununymous says:

      kt klcc kan kalau x silap aku? bdak ni dlu bdak kolej aku..study pn x abes..tup2 jadi pelakon lak..ape cer la kan die dgn bf duda die dlu..bkn main happy family lg dlm pic dolu2.. ;D

      0

      0
  20. rain says:

    tah nape dr dulu aku tak berkenan ngan dia ni.. berlakon pon suam2 je..

    0

    0
  21. benci pompuan gedik nk mampos says:

    Poyolah lu minah….org lain ko bole tipu …

    0

    0
  22. kike says:

    celebrate bday ke-25??? mcm 35 jek….ak pon baru celebrate bday ke-25..tp dgn sedikit bangga diri,mmg ak nmpk mcm dak belasan taun lagi..die ni,mcm dah tua jek…bila ckp umur baru msk 25,tekezut beruk ak!

    0

    0
    • zzzzzzzzzzz....... says:

      tahun lepas saya sambut bday 35tahun, tp ramai orang ckp saya baru 27tahun…bangganya!!! hahahaaa….

      0

      0
  23. Tu org kata kalo kita buat sesuatu tu biarlah bersederhana dan beringat-ingat..
    walaupun pd niat nk berhibur dah mengaibkan diri sendiri..betul tak?

    0

    0
  24. lee says:

    macam mana kalau sy ade kt tempat kejadian tu??

    0

    0
  25. mrs danny says:

    sape dia ni? xkenal pun n x popular!!!

    0

    0
    • leng loi says:

      dia ni Tasya Shilla a.k.a Rose yang jadi madu Dhia.huhu… aku x suke minah ni blakon. clumsy sangat.

      0

      0
  26. what the? says:

    dik oi, siapa nak ngaku berak tepi jalan, tula kau .. sambut buday party kat tempat cenggitu kan dah kena .. padan muka ..

    0

    0
  27. hakuna says:

    artis2 melayu ISLAM slalu je smbut besday party di kelab malam..br ade kelasss jd ARTIS MALAYSIA…wekkk..lasum xde faedah & memalukan ISLAM je..

    0

    0
  28. fadzil says:

    guna sajala bahasa melayu..apa nak malu??

    0

    0
  29. bangga cik peah tasya shila dtg warung dia buat pole dance versi sopan says:

    Kepada Tasha Shilla, lain kali birthday party tak payahlah buat kat The Rootz. Kan tempat ramai orang tue. Ajaklah member-member rapat layan karaoke kat RedBox pun dah ok dah kot. Tak gitu?kata abg nara..

    yer..xyah buat kat the rootz lah.buat jer kat warung cik peah the nipah roof.kat situ angin sepoi2 jer..xde dinding,open air.kalo nak pole dance sopan2,ada tiang pokok kat situ.tp jgn paut kuat2,nti roboh warung cik peah.tiang pokok tu wat menampung atap nipah warung.. :))

    0

    0
  30. nyi burga kelara says:

    sorg lg artis malaysia y wat statement menunjukkan kebodohan seniri..”i when there..”..hahahah

    0

    0
    • Cikgu BM says:

      Paku dulang paku serpih, mengata orang dia yang lebih.
      Oi, ko pon salah eja… “seniri” tu apa? Perkatan baru?

      0

      0
      • Anonymous says:

        eleh ang pon sma..’ko’ tu pa benda lak???cikgu bm kunun..podah!hahah

        0

        0
      • nyi burga kelara says:

        eleh ang pon sma..’ko’ tu pa benda plak???cikgu bm konon..podah!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Boleh tahan jugak kurang matangnya si nyi bunga kelara ni.. “ko” tu bukan kesalahan ejaan. “ko” tu cuma kesalahan sebutan yang sering dilakukan oleh generasi zaman sekarang yang akhirnya diterima pakai dan difahami sebagai salah satu perkataan dalam bahasa rojak yang membawa maksud “kau” atau “kamu” atau “awak”. Dan aku nak tegaskan, perkataan “ko” yang sering rakyat Malaysia ungkap tu memang bunyi nya dieja dengan 2 huruf sahaja iaitu huruf “k” & huruf “o”.. Rileks la, si Tasha tu salah eja perkataan “went” jadi perkataan “when” tu perkara yang tak perlu diperbesarkan. Orang Melayu, orang Cina & orang India kalau salah eja perkataan Inggeris tu kecik punya hal la… Kalau kita andaikan si Tasya tu berbual dengan mana-mana omputeh, dan apabila sampai kat ayat yang berbunyi ” Yes, I when there…” omputeh tu pon tak akan susah-susahkan kepala otak nak pikir dia ni maksudkan “went” ke “when” sebab dengan adanya perkataan “there” tu pun dah terbukti maksud si Tasya ialah, “Ya, saya ke sana” BUKANNYA “Ya, saya bila sana”. Daripada korang susah payah buat dosa kering kutuk kesalahan ejaan Bahasa Inggeris orang lain, lebih baik korang susah payah perjuangkan & martabatkan Bahasa Melayu kita ni yang dah semakin terancam kedaulatannya. Tolong la, orang Melayu… jangan suka sangat cari salah orang lain. Kita ni pun bukan perfect sangat, ada jugak buat silap. Kepada yang tegur kesilapan si Tasya yang menari kat Rootz tu, aku memang setuju dan memang tak patut la orang Melayu Islam buat birthday party yang boleh mendorong orang fitnah kita tu…

        0

        0
  31. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang ni cakap pasal neelofa ! neelofa memang jambu kalau nk di bandingkn ngan pompan yg kt atas ni huh !! lov u neelofaaaaa..

    0

    0
  32. triple j says:

    kalaupun ada video tarian tiang shila tu pun tak membawa apa2 makna kerana video hanyalah besi. dan sesiapa pun boleh menyamar menjadi dirinya dlm video tu

    0

    0
  33. jiran sebelah bilik abg nara says:

    Kesian dgn Tasha ni.. cuma culture shock jer dia nih..
    ‘when’ & ‘went’ tu kecik sgt salah dia..
    Jika nak dibandingkan dgn mulianya hati dia bila suatu masa dulu hanya pelayan kedai makan dan tidak malupun mengaku kerjaya tersebut bila dah jadi artis ni..
    Semuanya ‘learning process’ for her..
    Peace!

    0

    0
    • husin says:

      kahkahkah english pun tak betul
      daripada bayar cover charge kat Rootz
      lebih baik dia pi balajar english
      muka je lawa hahahaha

      0

      0
  34. anonimity says:

    Bukan nak membuka aib orang, but I swear I once saw her in one of the pubs in Changkat during New Year’s Eve. It was only around 11 but her behaviour was a disgrace (mabuk and terhuyung-hayang). Reason I’m saying this is that she should be ashamed of herself. She’s a public figure, I know even public figures are human beings but dia mesti ingat, public figures akan lebih menjadi bahan bualan orang dari orang biasa. So reading this pole dancing incident at The Rootz, I am not surprised.

    0

    0
  35. Jeng jeng jeng says:

    Biarlah dia nak “Ngepole”. Maybe dia excited sangat time tu sampaikan terlost memory masa buat poling & licking tu.. Dia lupa apa yg dia buat so just bagi dia masa to refresh balik memory dia…

    0

    0
  36. hussin says:

    english pun tak betul.muka je lawa
    sepatutnya “i went” ini jadi ” i when” hahahahha
    gi kelas belajar english la oiii.
    g clubbing ada duit bayar cover charge.

    0

    0
  37. nasi kandaq says:

    kesian seh artis malaysia ni..jakun nak gi clubbing.
    pastu english pulak jahanam.
    belum mabuk lagi tu..kalau mabuk ntah la apa yang dia merepek
    i when there kahkahkahkah

    0

    0
  38. Nona says:

    “When there” tu memang salah but it’s just a typo error. Tak payah lah kita kutuk dia, atleast she dare to admit that dia pege club tu. Come on lah guys, jangan bilang aku, all of the above nie tak pernah jejak club. Silap2 yg kutuk tu yang jauh lebih teruk.

    0

    0
  39. hambaNYA says:

    the word supposed to be ‘went’ not ‘when’ .but the sound of the word is almost the same..maybe she deliberately spelled that way..oh come on guysss~

    0

    0
  40. mail lambung says:

    tu bukan typing eror..tu mabuk tk ilang lagi..toinkk toinkk

    0

    0
  41. cikayin says:

    kalo da artis…MELUAT lahai statement kau orang

    0

    0
  42. da princess says:

    lagi senang klu tulis “yes i was there…” senang citer…ingt die ni teror bi, takpelah maybe die salah tulis sbb terlalu ghairah nak beri penjelasan hehe

    0

    0
  43. saya lagi says:

    dlm statement cakap..Roots..packed..full house..abes tu camner plak dia celebret betday kat sane? mane nak letak cake lagi…nak nyanyi lagu hepi betday lagi…ermm…anyway i never see d logic celebret betday kat full packed club…melainkan kite booked keseluruhan club tersebut…kire cam close private to us only.

    0

    0
    • ostad says:

      errr bleh book by table/corners beb…u will never see the logic..since u celebrate birthday kat ‘mekdi’…kui kui kui

      0

      0
  44. GIGIHANGUS says:

    ramai nye lah nak jadi cikgu bahase inggeris kat sini ye..

    0

    0
  45. Reena says:

    Semoga Tasha Shilla diberikan hidayah…jgn ikut org lain, mabuk & terkinja2 tak hengat dunia..buat org menyampah je.

    0

    0
  46. Nami says:

    haha..kalo ko tak `went there` takkan timbul pasal citer ni.tak pasal2 ko glamer dek gossip murahan ni.

    0

    0
  47. jon says:

    ….pole dance is quite tricky n required training n skills…..kalau artis kt malaysia ni terer pole dance aku tabik lah…hmm i wonder why she didnt admit to that…maybe she sucked at pole dancing…huhuhu..who knew~~

    0

    0
  48. cikikaka says:

    salah eja kot… nak tulis went jd when… huhuhu…

    0

    0
  49. huhu says:

    itu pown korang nk kecoh2.. itu adalah hak individu itu sendiri.. nobody is perfect..

    0

    0
  50. loliiypop says:

    NAK TENANGKAN FIKIRAN P [email protected]…KAU ORANG ISLAM XKAN TAK TAU BENDA TU…HNYA ORG2 YAHUDI JEW NK TENANGKN FKRN,HILNGKN STRESS P CLUBBING…..YELAH SANA BYK [email protected] YG LEH TENANGKAN JIWA KO YG X TENANG TU………SUBHANALLAH………MNUSIA ZMN SKRG…TP APAPUN PNGJRN BUAT LU..KLU BRTUL NK WAK JAHAT WK BETUL2 JAHAT………..TP AKU SBGAI ORG ISLAM DOAKN AGR KO DPT HDYH 1 HARI NNT/………

    0

    0
  51. Senja says:

    Out of topic daa….dari cerita artis boleh jadi tempat sesi pembelajaran pula. Bah, apa-apa pun yang baik kita jadikan teladan, yang buruk itu kita jadikan sempadan…PEACE NO WAR!!!

    0

    0