Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Tiada Niat Apa-Apa Langsung’ – Dikecam Tidak Sensitif, Syatilla Melvin Mohon Maaf

Pelakon dan pengasas kosmetik, Syatilla Melvin menerima teguran selepas memuat naik video promosi produk yang dikatakan keterlaluan. Video tersebut memaparkan transformasi wajah daripada berkulit gelap kepada cerah. Perkara ini sekaligus mencetuskan rasa kurang senang orang ramai.

BACA: “Perlu Ke Kulit Hitam?”- Promosi Barang Kosmetik Tak Kena Gaya, Syatilla Melvin Dikecam

Advertisement

Terbaru, Syatilla memohon maaf di atas keterlanjuran yang dibuat. Menurutnya, dia langsung tiada niat untuk menyinggung mana-mana pihak.

Assalamualaikum semua. Tilla tak nak buang masa, Tilla terus nak say sorry. Tilla terus nak minta maaf dekat anda semua yang terasa hati dengan Tilla. Ya Allah Ya Tuhanku. Sejujurnya demi Allah Tilla tak ada niat apa-apa langsung pun. Itu hanyalah video yang mana Tilla buat menunjukkan perempuan tak pandai pakai eyeliner.

So mana-mana perempuan yang pernah mengalami situasi mungkin memahami video tu. Tetapi mungkin salah saya terlepas pandang sensitiviti sesetengah pihak. Saya minta maaf sangat-sangat. Saya harap anda maafkan saya.

Menurutnya lagi, video tersebut dibuat untuk menunjukkan wanita yang tidak mahir memakai eyeliner. Walau bagaimanapun, isteri kepada Shaheizy Sam ini mengakui silap kerana terlepas pandang isu sensitif. Oleh itu, dia berharap orang ramai dapat memaafkannya.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Gina

    February 18, 2021 at 8:41 am

    Distasteful marketing and on top of that, insincere and thoughtless apology, illogical reasoning.

  2. Anonymous

    February 18, 2021 at 12:03 am

    Simpan sikit bodoh tu. Jangan nak kaut semua.

  3. Fiona

    February 17, 2021 at 11:09 pm

    Kah! Tak pandai pkai eye liner ade ke 1 muke jdi itam. Eye liner je kot. Mata je weh. Aku tak pandai pkai eye liner on point. Tp tak de plk muke abes itam smua.teruk beno muke jdi itam smua weh sbb tk pndai pkai eye liner Hahahahaha….! Ko sembang ape ni. Usahawan jutawan

  4. Anonymous

    February 17, 2021 at 7:36 pm

    Sekolah cukup tinggi tapi no brainer lah.. at least buat la mata tu mcm mata panda, logic la sikit..bukan satu muka cik adik oiii..otak kat lutut?

  5. emma

    February 17, 2021 at 5:11 pm

    marketing murahan. bila buat marketing, ko dah kaji semua aspek dan jangkaan. ko dah tau hasilnya nanti, jadi tindakan akhir ko, minta maaf. so low….

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top