Written by AbangNara | November 22nd, 2013

Ok Abang Nara sebenarnya kagum dengan Faezah Elai yang berjaya menguruskan badannya dengan sangat cepat selepas melahirkan anak baru-baru ini. Ramping macam anak dara. Terkejut jugak Abang Nara melihat kekurusan Faezah Elai menerusi gambar yang dikongsikannya menerusi Instagram. Slim sangat!!!
faezah elai kurus

Kurus kan? Apa agaknya teknik yang digunakan oleh Faezah Elai untuk mendapatkan badang seramping ini? Yang nyata, ada peminat yang mengkritik kononnya Faezah Elai sengaja mahu menayangkan bentuk badannya menerusi gambar yang dikongsikannya. Mungkin ada yang “cemburu” tidak mendapat badan secantik dirinya. Faezah Elai menafikan kritikan tersebut seperti di bawah:-

faezah elai kurus

Ada betulnya juga kata Faezah Elai di atas kan? Namun biasalah manusia mana yang tak cemburu dengan kerampingan badan yang dimiliki oleh Faezah. Abang Nara yang lelaki pun jeles jugak. Diharap Faezah dapat kongsikan rahsianya dengan kita semua.
faezah elai kurus
Apa kata anda? Wajarkah Faezah Elai berkongsi gambar sebegini rupa dengan para peminatnya? Atau ia seharusnya disimpan untuk tatapan suami tercinta sahaja? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to Tiada Istilah Nak Tayang Body – Faezah Elai

  1. anon says:

    Ala….takyah di layan sangat Abby Adabi schizophrenic tu……..Neway, bagus Faezah kerana jaga bodi. Takkan lepas dapat anak and jadi ibu nak biarkan tubuh jadi gemuk. Mcm ni kan sentiasa nampak muda and cantek. Pedulikan sape2 yg mengutuk tu, dia org jealous je. Lagipun dah adat manusia, kurus kene kutuk and gemok pun kene kutuk jugak.

  2. Balak itam says:

    Sorry….Taaaakkkk LAWA. Tak cukup CURVACEOUS utk abang. Bagi peminat artis2 jenis korea yg lepeh dan cekeding ok kot. Lagi satuu…. jendol nya… kepala besar dari badan…BUUHUHUHUHU

  3. spice says:

    To abby adabi :
    Menegur cara baik mmg sangat bagus. …. Tp knapa awak msti nk tulis nama diorg FAEZAH LALAI N HEYKAL DAUN NIPAH????
    Tak pasal2 dapat dosa dgn mainkn nama org. . Seriously cara teguran n statement x matang! !!! So, cerminla diri sndri dlu! !!!

  4. Biskut says:

    ini smua mmg poyo!! aku tak paham pun apa dia nk cakap. takda noktah…sesak napas aku baca….

  5. aku says:

    sangat kurus tapi lagi cantik kalau tutup aurat… ramai artis skrg tutup aurat tapi masih ramai yg dpt twaran berlakon, dia kan suaminya pengarah..lagi senang …

  6. putri lilin says:

    huhhhhh!!!!!
    ini lawa ok. lepas bersalin nak dapat body mcmni susah.

  7. Noob says:

    ini bukan ramping..ini cekeding . Ppuan aje yg suka ikan kering TAWAR camni. Elah baru anak satu, no big deal beb. Belambak yg baru beranak kalo jaga badan/makan memang lah kurus.

  8. not so beautiful nara says:

    nara ni sokong je memanjang ada betulnya tu x releven lah nara…….agama mohon jgn ketepikan ya nara atau sesiapa pun…mohon lah ambil pengajaran sedikit

  9. dhia says:

    Oh ur english!!yg amik tesl konpem tepuk dahi.mcm english anak aku yg umur 3thn ni,je

  10. Anonymous says:

    haaaa…kalau bang nara jeles soh bini abg nara tu kuruskan badan sikit…dh makin tembam aku tengok…kalau btl si faezah ni dh kurus bagus la…tpi aku tengok pic y d atas tu dh mcm kurus kerempeng jer….aku lebih suka masa badan dia ni chuby2 sikit…kalau mcm tu dh kerempeng sgt..x sesuai langsung kalau ngan suami dia y gemuk pendek tu…pas ni jgn lupa bagi tip kuruskan badan wat suami plk ye…

  11. Anonymous says:

    woiiiiii…pic baju ijau tu dh mcm bini popeye….

  12. chantique says:

    Maha suci Allah… FE memang cantik… tapi, apakata tukar cara pemakaian kepada yg lebih sopan, sesuai sbg seorang Muslimah, isteri dan ibu? itu lagi cantik, menarik dan tertarik… saham utk akhirat, suami pun dapat pahala… kecantikan tu wajib utk suami shj, bukan tontonan awam.

    muhasabah brsama. :-)

  13. Anonymous says:

    PHOTO WONDER….

  14. Anonymous says:

    Aku rsa abby adabi sendiri yg dislike komen ngtive pasal dia. Hu hu

  15. Mak Tiri says:

    Salam..
    mhh….”DAKWAH” la sangat… bertopengkan kata “DAKWAH”….org macam ni selalu dia je yang bagus..dia je yg betul..dia je yang paling perfect..cakap X serupa bikin..ingatkan & tegur diri sendiri dulu..dah tentu SUAMI dia yang cover dosa dia sebagai isteri setiap masa sama macam suami saya & suami2 org lain..jangan la sampai menyakitkan hati org lain sebab tak puas hati, ego & hasad dengki…buat teguran serupa bikin & buat la dgn ikhlas tambah dgn doa..supaya dia and setiap umat islam dapat pertolongan hidayah & petunjuk dari Allah…tu pun kalau awak tu jenis terima teguran la..wasallam..

  16. Rodi Kristal says:

    alahai…tetek penuh susu tak ramping pon..

  17. Mat Bodybuilder says:

    ni lawa????? watdehel??

  18. kak mahh says:

    Best ayat akhir tu…Abang Nara jeles…akak tidak jeles tapi harap Faezah bagi lah tip buat abang Nara yang jelse…jangan marah!

  19. someone concern says:

    selangkah bini kluar x tutup aurat, selangkah juga suami ke neraka.. tpi biase laa, name pn mnusie, payah untuk menerima teguran, ape lagi nasihat.. artis klau kluarkan statement jangan la smpai tunjukkan yg kite ni jahil n BODOH!! jgn tegakkan benang yg basah, its useless..

  20. kak nab says:

    dari apa yang aku tengok la kan..dia ni macam nak tayang body pun ada.. tak payah nak deny sangat la faezah elai..mehh

  21. beyondbelief says:

    HAHAHHA….. Nara punya idea/versi of beauty is highly suspicious!!

  22. Anonymous says:

    i hv no prob kalu dia nak post gambar2 nie…she’s gojes!

  23. chor says:

    asik la pakai shades. tau tak kenapa. sbb eyebag dia teruk kalah mak panda. ngeri uolssss… muka dah la belubang2. ok tu sajew.

  24. SharbbyLo says:

    Suka hati dia bah mau pakai apa…
    Dia berdosa kah, apa kah, hal dia…
    Ini lar org kita, tidak pandai maju sebab sibuk hal org lain… hi hi hi…

  25. FrankRose says:

    Tiada istilah nak tayang body…. tapi istilah jaga aurat datang dari Pencipta kau…. sendirik mau hengat

  26. Anonymous says:

    Pandaikan nara konon untuk tontonn suami kan?
    Bajetlah ko nara kan?
    Kalu dah tahu yg ko g amik gambar dr ig dia then ko tepek kt sini buat apa?
    Engkau pon dapat dosa nara oiiii!!!!
    Pastu..ko ni mmg kaki fitnah…
    Ko tepek gambar tp ko xamik caption kat bawah gamabar dia..
    Aku follow ig dia aku mmg tgk..dia takan sj2 nak amik gambar 1 badan kecuali promote baju org bagi…
    Nak report biar adil and telus nara…sj cipta kontroversi

  27. Lisa says:

    Aku tgk ASK ni..gem ok je dia live

  28. nan says:

    to abby abadi…nak berdakwah pas kamu tu boleh…but setidak2 nya make sure kat rumah tu ada cermin k…bukan apa..kalau dah artis malaysia dah kawin tu and yg bini2 ni dah focus pada suami and anak2…kenapa lah laki kamu dulu tu cari pompuan lain..kkalau ngan cara betul..xpa gak…ni cara macam…..erm….mb ko ni focus pd benda lain…yg wajib tu ko kurang potensi..sebab tu lah laki ko cari memey..heheh..apapon tahniah lah ye sebab dapat laki muda..jaga and focus betul2 laki tu…takut buat hal macam duda ko dulu…hahaha…kang xpasal2 pegang status mak jan 2 kali..bukan apa…takut apa yg ko pesan kat FE ni nanti kna kat perut ko sendiri…and ko xnak diet ke??laki ko tu muda and kecik dr ko…ko pon dah boleh start kurus dah…hahahah